Inlägg av Usagi

Inlägg som Usagi har skrivit i forumet

Säger ju det, Pc är skit! Har inge problem med Battlefield 4 på 360. Funkar skitbra

Men jesus vad alla börjar såga och spika direkt efter en upptäckt i en fil, gömd på deras hemsida!! Är det inte bättre att väntavpåbatt online-delen släpps och ser då om dom har mikrotransaktioner eller ej. Alla blir helt rabiata och galna så fort nån nyser om något här på FZ. Ibland känns det som folk sitter i sina hem och bara väntar på en nyhet som dom kan gå bananaz på!
Visst syn om det blir p2w men det är ju faktiskt inte "confirmed" än.

Skrivet av StraxDax:

Tycker priset är rätt så hutlöst, ett indie spel som kostar 170 kronor på pc och Xbox, Minecraft kan ju knappast varit jobbigt och tidskrävande att färdigställa så sunkig grafiken är,

hade spelet haft någorlunda standard xbox grafik då hade det ju vart kul att bygga snygga hus, men som spelet är nu fattar man inte att folk orkar bygga i många timmar och så ser det ut som skit.

I det här fallet handlar det inte om snygg grafik utan om spelglädjen och valmöjligheterna i spelet. Notch levererar byggstenarna för ett äventyr man själv får välja. Det är i min mening någ som verkligen slår dagens nya snygga spel

Själv har jag harft spelet sen de släppte och jag håller fortfarande på och spelar det. Inte för att det är tråkigt utan för att storyn är skitbra, karaktärerna astuffa och själva gameplaymomenten är annorulnda häftigt. Visst styrningen är kanske inte på topp men efter ett tag så vänjer man sig, preci som med andra spel. Blir sjukt irriterad på folk som säger att spelen är kassa bara för att de har läst att det är dåligt. Ett givet köp för er som är sugna

Själv har jag lirat spelet i tre dagra nu och i love it. En underbar story med grym spänning. Kontrollerna är kanske inte dom absolut bästa men jag ser bort från det så är spelet gryymt

Han blir skitbra, allat annat sagt is bullshit.

GT: COQ R0UGE

ps. det är en nolla i r0uge.....ds

GTA IV

Spelet är väldigt nice, mer levande stad får man nog leta efter. och ja....online delen är en av de mest fria och bästa någonsin ......gife mig mer. Har hört att det ska släppas en massa extra coop uppdrag och episoder för singelplayer.

Peace Out

#blogg

Grand Theft Auto IV....

är så in i nordens bra spel. Är så lycklig att det är så stort för jag vill aldrig att det tar slut. Spelar ju ingen roll endå eftersom jag kommer att spela om det minsta 2 ggr till. Ser oxå framemot extra episoderna som kommer släppas på XBL vid senare tillfällen. Hittils är michail den bästa karaktären.

Peace Out

#blogg

Nya 50 cent.....spännande........inte!

Såg nya trailer på 50 Cent Blood of the Sand.......vad i hela fridens torg gör dom. Krigar han i irak nu oxå eller. Finns det någon speciell förklaring till varför en amerikansk rapartist med för få hästar i stalet, tar med sig en vän till vad vi kan gissa oss till är irak/afghanistan och skjuter vad vi kan tro är terrorister för att till slut konfrontera en rakad eminem budism-style.

Kan någon förklara så skulle jag bli mycket gladare. En sak till....varför skjuter man piloten innan han landat helikoptern. vågar man ta den risken att....hmm hoppa ut innan helikoptern störtar ner och med millisekunden lyckas undkomma vassa snabbroterande rotorblad........i know i wouldent....would you?

peace out

#blogg

Finns det inte fler filmmakare vi kan rösta ner eftersom vi redan är igång. Bara för att ni inte gillar Uwe Boll så ska han inte få fortsätta göra film. Vankas nazitider och kina regler här tycker jag. Då tycker jag att vi hänger coppola för gudfadernfilmerna för dom tyckte inte jag om. Ta steven oxå för schindlers list while were at it. jädra kommunister!!!!!

You will never get my name.......FREEEDOOOOOMMMM. Hans filmer må vara pissdåliga men nog tusan är dom charmiga. Ni som gnäller. Kan inte ni göra en film på ett spel, ni får välja vilket ni vill. Ta in hollywood skådisar och sen pröjsa skiten själv. För det är de UWE gör. he he he kom på en sak: LEAVE UWE ALONE..(Crocket-style)

verkar intressant och nytänkande!!!

Crackdown, någon?

Hur många har Crackdown och ni som har kör ni fortfarande? Skaffade nyss spelet och har insett att det är riktigt kul coop!

heter Coq R0uge på xboxlive så det är bara att adda mig om ni vill lira lite.

1. Alone in the Dark 5
2. ALan Wake
3. Mass Effect 2
4. Left 4 Dead
Mer kan tillkomma!

Ni som gnäller kan ju antingen skita i att köpa spelet för det är ingen som tvingar er, eller så kan ni sätta er runt ett bord och göra ett mycket bättre spel. Så kan ju vi andra få se hur det blir och det blir ju med 100% helt felfritt eller hur!!!!!

The beginning of the end!

Välkommen till min blogg..........

#blogg

MMmmmmmmagifikt

Gick inte att få hem säsong 1 och säsong 3