Inlägg av godsaveme

Inlägg som godsaveme har skrivit i forumet

Hej jag tänkte höra om det är nån mer som tänkt lite samma sak som jag..

Såhär är det, jag köpte spelet och var med och lirade early access, när early access började gå mot release så kom det ett mail med retailkoden där det stod att det var viktigt att registrera koden innan release, så fan jag tänkte lika bra att göra det så snabbt som möjligt..

Här kommer mitt nästa problem, jag tänkte spara mina gratisdagar till efter Julen, men det komiska med det hela är att mina gratisdagar tickar ner men jag kan inte spela spelet för jag har inte aktiverat min subscription än, sen när kunde man ens aktivera speltid om man inte gjorde en subscription i ett MMORPG?

Är det inte lite knasigt? Så nu måste jag sitta och tacklas med hemsidans väntetider så jag kan subscriba för att kunna få ta del av mina gratisdagar..

Kanske inte är en stor grej men jag finner detta sjukt irriterande då det är helt jävla omöjligt att använda deras hemsida, jag har spelat nästan alla "större" MMORPG's som funnits och aldrig har jag upplevt tidigare att 30 free days och subscription varit uppdelade..

Förövrigt ett jävligt bra spel, högt återspelningsvärde med alla klasser och deras mainstorys..

tog bort filen och nu funkar det!! tack du är min räddare i nöden :*

Har iof inte provat det första du nämnde, men skicka gärna filen utifall..

Vill komma igång och spela, tack för tipset och tack på förhand om du skickar filen!

Problem med en liten config behöver hjälp..

Har nämnligen vart och pillat lite i PROF_SAVE_body för att få ändra lite keymappings och binda om vissa grejjer till musen, men gick helt åt helvete och glömde ta en backup på den filen.

så snälla kan nån skicka denna fil till mig så jag får en fil som inte är korrupt då jag ej kan starta betan längre utan krasch, den ligger under användare/dokument/Bf3 open beta/settings mappen..

skicka den gärna till bop_teo@hotmail.com.. Tack på förhand..

John romero är en gud och legend, utan han hade vi aldrig fått uppleva wolfenstein lr doom!,

läs hela artikeln, inte hans fel helt även om han var arrogant och hade för stora förhoppningar med ett så kasst design team tillskillnad från vad han hade på ID, tycker han förtjänar mer beröm och möjligheten att fortsätta göra bra spel, han och john carmack skulle kunna göra ett nytt ultimat quakeliknande spel, inte första gången man ser spel går i graven.

vi har ju t.ex Duke Nukem Forever.. som aldrig kom till skott, bara hålla tummarna och hoppas att man fortf kan "Allways bet on duke"

Och jag hoppas John Romero kommer på fötter igen, själv skulle jag vilja skaka hand med han och tacka han för att han varit delaktig att forma spelvärlden som den ser ut idag, utan han och carmack och ID hade vi suttit och spelat Pong eller tetris hela dagarna..

All respekt till en man som försöker göra sin dröm verklighet..

Skrivet av mrpeters:

En hel del av helikopter och "rappeling" (glömt vad det heter på svenska) verkar vara scriptat men den där sista helikopter delen (attack på en flygbas) ser ut att vara spelar kontrollerad.

Reppelering heter det, som gammal stadsskyttesoldat och 3 utlandstjänster så har jag fått göra det en hel del..

Givet köp detta spel!!

@ Ballong:

Vad har du för dator som har endast 12gb hårddiskutrymme på C: som är den primära hårddisken på de flesta datorer såvida du inte ändrar det själv.. detta spel lär ju var rätt krävande då det släpps till dagens konsoler och har physX som fysik i spelet..

Tänker bara att om jag skulle ha en dator som den jag köpte förra året skulle jag iaf ha minst 1 tb utrymme delat på två diskar, vad tusan har du för burk som har 12gb i C: hur gammal är den eller är det ett hemmabygge? Klarar den hårdvarukraven till att börja med?

Antingen köper du en ny hårddisk med mer utrymme, eller en bättre burk eller gå in i egenskaper för C: kolla under fliken kvot och kolla om du har begränsningskvot på hur mycket hårddisk utrymme du får använda i C: på din användare om din dator t.ex delas av flera i hemmet..

Eller så skiter du i dumburken då det alltid krånglar på datorer hur man än gör och köper ett xbox 360 elite eller ps3 och njuter av att spela ett konsolspel som det ska spelas, i en mjuk soffa med läsk, popcorn en kladdig dosa efter feta ostbågsfingrar och bli fet framför en fet tv! Minimum 32tum det är som man säger "FETT". Allt detta är guds gåva till människan, utom fetma dock, fettet får man jobba bort till sommaren nu är det fan legitimt att få lite bilringar istället för sexpack..

Hoppas jag varit till hjälp och inte för kritiserande angående din dator och ber om ursäkt för det långa meddelandet..

Prova att kolla din dxdiag fil och skriv allt som står här utom känslig info, vilket inte borde finnas i dxdiag.exe vid närmare eftertanke.

Funderar på att tanka detta spel och se om det blir kanon eller kalkon, dock kommer jag nog föredra att spela det på mitt xbox istället för pcn tur att man har en old school 360 dosa med usb-sladd!.. Finns inte detta demo på Xbox live att tanka eller är det bara PC?

Jag kan säga att jag mer än gärna hade spelat detta spel, då jag kört det sen betan och ett tag innan jag lade av.

Men det är så förbannat tråkigt att ingen spelar det, för det är verkligen det bästa och mest välproducerade MMORPG sen Ultima Online Renaissance hamna på hyllorna i affären..

Må hända att WOW snodde allt från Everquest och gjorde en egen värld i tecknat format, men wow har sin charm.. Dock skulle jag vilja se AOC ha mer spelare än WOW, först då kommer jag blir frälst.. Peace out! :heart:

Jag kan säga att jag prova Aion och det var det löjligaste spel jag spelat, nej tacka vet jag WAR, har precis aktiverat det igen, det är utan tvekan det bästa MMORPG ute just nu, men alla wow nördar fattar ju inte det, prova free trial, ge det en månad och sen är du fast när du fattat hur mycket bättre PVPn är i detta underbara spel.. 139 kr i månaden för att lira detta underbara spel är ett väldigt rimligt, folk måste förstå att det är dags att lämna grindfesten i WOW och gå över till WAR,

GOA har ju trotsallt gjort de bästa PVP mmorpg spelen nånsin fan jag minns de gamla dagarna man lirade Dark Age Of Camelot, aldrig haft så skoj..

Synd att jag la av med min Marauder på Karak-Norn vid endast lvl 29..

Tjena, jag som gammal MMO veteran enda tillbaks till UO tiden har satt mig ner och börjat tanka trialen till detta för att se om det har blivit något bättre sen sist + att jag införskaffat mig en betydligt bättre burk..

Är så trött på WOW och WAR stilen där allt är en enda stor grindfest, jag vill ha djup karaktärsutveckling, grym pvp och en jävla massa frihet ala Ultima Online..

hur är detta spel? finns det folk som fortfarande spelar det? eller håller alla till på PVE servrarna osv?

Är pvpn grym? kan man döda vem fan man vill var man vill om man så skulle vilja? Man vill ju att spelet ska vara en gnutta verklighetstroende och inte vara rött mot blått om ni förstår vad jag menar, skulle jag vilja göra en rogue ska jag kunna sno saker från andra spelare, ska jag vara en mördare ska jag kunna mörda vilken spelare som helst ute i vildlandet..

Är ni med på tänket?

Kan någon erfaranen berätta lite för mig, är det här spelet ett RIKTIGT mmorpg och inte ett barnvänligt lego i datorformat?

Haha ha det fint, ifall ingen hinner svara så får vi väl kanske ses i VG istället..

Skrivet av Brutaly:
Skrivet av Wartex:

Det ser onekligen kul ut, men jag ogillar Rock-Paper-Scissors-taktiken, för det betyder att om man har valt fel kit för tillfället är man körd, oavsett hur skillad man är...

precis som det ska vara. teamplay med rätt mix av kit och supportande fordon ska det vara för att överleva.

Detta upplägg tvingar till samarbete och inte en massa noobs som lirar egoistiskt.

Kanon!

Håller fullständigt med, det ger en form av realism i ett ganska så orealistiskt spel, gjorde lumpen som lättmekaniserad Infanterist, att folk har olika roller och jobbar tillsammans för att lösa uppgiftning det är så det ska vara...

Gillar även att se hur dom uppmuntrar till att gå i duck walk med Iron Sight och bursta salvor istället för att bara kötta på, dock borde dom göra fler vapen med rödpunktssikte istället för Iron Sight, är mycket skönare =P..

Äsch sluta whina nu och lär er spela med en xbox kontroll, så svårt är det inte.. Detta spel ser jag starkt fram emot!

Skrivet av brtkrb:
Skrivet av Puffin:

WoW är löjligt casual friendly i jämförelse med föregående generations MMO's.

Vad snackar du om? Har du spelat Ultima Online? DAoC representerar knappast "gamla generationens" MMOG:s särskilt bra.

Word, dock vill jag inte se nån klanka ner på Ultima Online, det var före wowsnorungarnas tid, och folk tror att att Mounted combat, husbyggande och öppen pvp är nåt nytt i genren.

Nej fan tacka vet jag Felucia i Ultima Online, UO handlade det endast om skills, ingen jävla utrustning, jag kunde springa runt med min Warrior helt naken och fortf pvpa grymt, dock skulle man vara mage i UO warrior var inte så komplicerat..

Ser fram imot detta spel, vart lite besviken när jag lirade pvp betan, mest pågrund av den dåliga fpsen med mitt 8600gt, men det är väl inte att skylla på FC.

Hursomhellst det var lite obalans i klassystemet och spelet crashade ganska friskt, men sen måste man ha i åtanke att pvp betan var en egen klient skild ifrån den vanliga betan som hade strippats på delar av spelet förrutom pvp delen och en liten försmak av hur spelet börjar.. Detta kan ju resultera i ett buggigt spel då det inte var orginalet.

Men ser fram imot släppet som fan, pvp i sig var svinkul speciellt som assassin, me nden behövs slipas lite, men det tvivlar jag inte på att funcom klarar av, och till alla er som tappat hoppet efter betatestning, kolla på hur wow såg ut i början och se hur det ser ut nu, är ju sjukt mycket ändringar och klassbalansering, kommer aldrig komma ett mmorpg som inte behöver balanseras i klasserna, det är bara att uthärda och rapportera in till FC det ni tycker behövs fixas..

ses i Hyboria.. :heart:

Skrivet av Shochan:

Spelat betan i ett par månader, och NDA säger att jag inte få säga något om det.
Men jag kommer iaf köpa det och spela det tills mina ögon blöder.

Shochan ge mig ditt betakonto haha, själv är jag bara Tech Tester, är ju soft det också, men det kan vara lita frustrerande från och till.

kan inte mer än att hålla med det du säger, mina ögon kommer bokstavligen talat blöda när jag väl köpt detta spel, en wow dödare utan dess like..

Skrivet av Lusen:
Skrivet av mosoloa1:

Guild Wars passar nog dig bäst...

Massor av roliga expansioner och snyggt är det också.
wow kan ju också vara kul om du har väldigt mycket fritid

edit: AOC kan vara värt att kika vidare på

Tack för tipset, tyvärr tillåter inte mina föräldrar att jag köper 18+ spel :'(

Va var det värsta jag hört nu får du vara lite rebellisk och säga imot dina föräldrar, spel som är råa är ju hur häftigt som hellst, jag skulle säga vänta till Age Of Conan kommer, och så får du säga åt dina föräldrar att inte bete sig så frikyrkligt, det är ett spel inte verklighet, att ha möjligheten att vara en biffig barbar och svinga ett gigantiskt svärd och hugga huvuden av sina motståndare gör ju hela kalaset roligare.. :heart:

Age of Conan rp guild??

Finns det ingen här som har det minsta intresse för att hitta/skapa en grym rp guild till age of conan..

På gamla goda tiden när Ultima Online var ett av dom enda grymma mmorpg spelen då var jag med i ett stort rp gille som hette Guardsmen Militia som spelade en milis som vaktade ett vägkors och en liten stad vid namn Yew, jag har aldrig sen dess varit med om en så organiserad guild där alla har liknande uniform och med ett grymt ranking system som verkligen liknar en milis.

Kan även säga att jag aldrig haft så roligt i nåt mmorpg som i det, då det var organiserade strider mot ens fiender, stora raids, fester, allmänt trevligt och riktigt grymt rollspel, fan skulle önska att någon tog tag i det hela och gjorde en grym rp guild till AoC, själv är jag för lat att göra det själv, men är mer än gärna med och hjälper till om intresset finns!

Hjälp med ny dator..

Hjälp med nytt datorköp.. orkar inte bygga nåt eget, men vill veta ifall datorerna jag funderar på är något att ha?

Isånnafall vilken är den mest prisvärda, vilken kommer hålla längst innan det är dags att köpa en ny? om någon har nåt konkret datortips från siba, onoff elgiganten eller nåt sånt ställe vänligen berätta, hare gött!

[http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/55531?opendocument&markID=10-14-15
dator nr 1]

[http://www.siba.se/product/product.aspx?Identifier=SE97327
dator nr 2]

exakt messa om det skapas nån klan, vill veta allt, kommer nöta det här spelet tills ögonen blöder..