Inlägg av anon908

Inlägg som anon908 har skrivit i forumet

12

Hur många DYGN kastade man inte bort med det här underbara spelet? Skoj med retro-recensioner!

Fast... "vektorgrafik"?...

Skrivet av derpious:

Och det är inte dåligt, spelat 20 timmar Zelda sen i fredags.

Jag känner igen mig.

En Wii är värd en massa pengar, men sen kanske man ska vara lite ekonomisk också.

Skrivet av Tobbe:

Bara så ni vet har det redan kommit in många rapporter om:

Trasiga tvapparater (från tappade, svingade) kontroller.
Handleds skador.
och "wii armbåge".

Bara så ni vet.

Visst, men hur stor procent av användarna slänger handkontrollen genom TVn? Jag spelade hela natten och kontrollerna sitter som gjutna i handen, speciellt om man har på den REKOMMENDERADE säkerhetsremmen. Den är inte alls ivägen, om någon oroade sig för det. Jag har lite känningar i armarna efter en mycket hetsig boxningsmatch igår natt, men det kan mycket väl varit för det långa träningspasset på gymet innan dess.

Själva handkontrollen är snäppet mindre än vad man föreställt sig, och förvånansvärt lättviktig, men ligger ändå mycket bra i handen, och det känns helt naturligt att svinga den som ett racket eller vad det nu kan tänkas komma för slags användningsområden.

Wiin överhuvudtaget ger ett mer moget intryck än vad jag hade befarat. Allt är snyggt och lekfullt utan att vara löjligt eller barnsligt. Kan tänka mig att mina päron skulle kunna spela Wii sports med hedern i behåll. Måste prova när jag vänder hemåt nästa gång. Jag tycker alla med wii ska försöka få sina föräldrar eller äldre vänner att testa wiin och sen rapportera om hur det fungerar. Jag vet åtminstone en fotograf på tidningen jag jobbar på som är uppspelt över Wiin, och han är, ja, mycket äldre än mig.

Edit:
Och den LUKTAR gott också! När ni får hem boxen, se till att insupa de långsträngade polymererna/ftalaterna som letar sig in i näsan. Astmaframkallande? Visst, men oh så gott!

Skrivet av SgtKelly:

När får vi se lite nunchaku beat-em-ups till Wii?

Jag vet hur du menar, men det följer med ett boxningsspel till wiin, som du säkert redan vet. Det är väldigt kul faktiskt. Jag fick banka gröten ur en kompis inatt efter att jag hämtat mitt system på kupolen i Borlänge. Inga nunchaku-moves, men gott och väl ett helt hysteriskt boxningsspel helt utan knapptryckningar.

Jag och ett 50-60-tal glada entusiaster väntade spänt utanför Game i kupolen i Borlänge igårnatt. Jag väntade från 22:00 till midnatt och sen någon halvtimma till för att få mina flottiga små händer på denna konsol. Efter tre timmars spelande (Man får en liten söt och detaljerad tidrapport för varje dag i sin brevlåda på Wiin) föll jag i två timmars djupsömn innan det var dags att gå upp runt 07:00 och vara vuxen igen.

Kan bara säga att Wiin överträffade mina vildaste drömmar. Allt gick smidigt med det trådlösa nätverket och uppdateringarna rullade in som på räls. Flickvännen och en av hennes kompisar och jag lirade igenom Wii-sports-spelen och Wii-play-spelen i natt och Wii-sports kan jag säga kommer att vara ett bra förfestspel.

Jag är frälst!

Edit:
Game var fantastiska i många bemärkelser som hade öppet så sent och var trevliga och hjälpsamma och ringde mig och kollade av med förbokningar och öppettider flera gånger, men EN sak sög rejält: Man MÅSTE köpa Zelda för över 600 pix om man köper en Wii. Inte för att jag skulle vilja vara utan Zelda på något sätt, men det finns ju billigare alternativ, och det känns som om Game desperat försöker klämma lite dollar ur varje konsollköpare. Men som sagt, alla köpte Zelda och var glada. Man kände sig f.ö nästan som en gammal synthräv bland alla 16-åriga emo-kids i kön. Hihi! Det är skönt att se att det finns tv-spelsgeeks i den yngre ligan också!

Är jag gammal om jag först tänker på gaydiscobandet Dead or Alive när jag hör titeln på det där fightingspelet? "You spin me round round baby right round, like a record baby right round round round!".

Kolla upp dom!

Det skulle för övrigt vara roligt att ha ett fightingspel med sångaren, Pete Burns - en storhårad transvestit i piratögonlapp. Hiiya!

Wii:s onlinedel inte helt komplett till lanseringen

Ärligt talat så spelar det ingen större roll. Jag ser fram emot att vara med från början och se hur kanalsystemet utvecklas. Jag är mest ute efter spelen (Zelda och Elebits i huvudsak) så att jag inte får in CNN news eller ser om det regnar utanför fönstret spelar ingen roll. Vidare kan jag ha min MacBook på bordet medans jag spelar, och där finns Firefox, så Opera blir mest en kul grej gissar jag.

Skrivet av snyft:

import istheshit.

Wiin är regionslåst. Se till att få en wii från rätt region nu, annars måste du importera alla spel också. O_o

Regionslåsning != the shit.

Var pratar ni om? Frakt? Man ska stå i kö utanför den midnattsöpna butiken och vara glad och skratta med de andra entusiasterna!

Bara för att vi är nördar behöver vi inte vara osociala!

Skrivet av Kyraal:

Finns det ett paket utan Wii Sports som kostar 2000 så köper jag det direkt.

Vänta i några månader.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=48102

Vid 2005-08-17 (release?) kostade den billigaste 360'n (ingen hdd, inga medföljande spel, ingen bakåtkompabilitet (på core, mind you)) som _minst_ tre tusen kronor. Och det var de lägsta priserna som prisjakt (bättre än pricerunner IMHO) kunde hitta.

Jag försöker att inte vara en fanboy här, och gud vet att jag identifierade mig med cartman i senaste southpark-avsnittet, men jag ser jämförelsen som en gnutta orättvis.

Jag lämnade in min GameCube (RIP) och tre GC-spel på Game och fick där ett löfte (och kvitto) på att få köpa Wiin för 1500:- den 8:e... 1000:- rabatt med andra ord. 60 spänn hit eller dit skiter jag nog i på releasedagen.

Brr! Kvalité!

Vet inte om någon annan har sagt det tidigare, men Wii verkar vara en konsoll som mest vinner på innovativa spel som inte nödvändigtvis har den bästa grafiken. Se Elebits som ett bra exempel på ett spel som verkar bli en hit, mest på gameplay och väldigt lite på grafiken.

Jag köper inte en wii för shooters direkt, och det är nog inte meningen heller.

Ok, Red Steel kanske.

Skrivet av Ophe:

Direkt från ftp'n här

Tack tack tack tack! Första filen på flera veckor som jag orkat ladda hem från FZ. Får en download.php i vanliga fall, och jag orkar inte hålla på att strula. Tack!

*fjortisskrik*
*svimma*

Heavy Rain E3-filmat

Intressant må jag säga. Det enda som stör illusionen är att läppsynkningen pendlar från usel till perfekt. Måste ta reda på mer om detta!

Heja FZ! Ska inte missa en nyhet på den nya sidan helller!

12