Inlägg av Insano2

Inlägg som Insano2 har skrivit i forumet

1
Skrivet av azynkron:
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Aresz:

Hur vore det med böter och refunds?

Orka, ja fy fan vi vart grymt lurade och missnöjda men refunds och böter... seriöst det är knappast ett hus du köpt.
400 spän... man kan ge konstruktiv kritik men man behöver ju inte överdriva.

You win some and lose some.

Tyvärr är det folk som du som gör att de kommer undan med sådant här skit. Du tar vad som helst i tvåan och står likförbannat med plånboken i högsta hugg när nästa bajsmacka levereras med pompa och ståt. Fy fan.

Roligaste jag läst på år och dagar!

Skrivet av zauii89:
Skrivet av Aresz:
Skrivet av zauii89:
Skrivet av Aresz:

Hur vore det med böter och refunds?

Orka, ja fy fan vi vart grymt lurade och missnöjda men refunds och böter... seriöst det är knappast ett hus du köpt.
400 spän... man kan ge konstruktiv kritik men man behöver ju inte överdriva.

You win some and lose some.

Vilken katastrofalt dålig konsument du är, tänk om alla gjorde på detta sätt, visade en produkt, sålde något helt annat och då helt utan konsekvens. Då skulle vi ha en riktigt smutsig marknad där man aldrig visste vad man fick. Det är ju därför vi har lagar och regler. Det handlar inte om 400SEK, men tänk själv på hur många exemplar dom sålde, rör väl sig om en miljon eller två? Det lär man sig i grundskolan..enkel matematik.

Är det nu inget att bry sig om så kan dom ju lika gärna ge tillbaks pengarna till sina kunder, eller hur?

Ska förklara för dig hur det fungerar, pengar tillbaks till sina kunder då dom blivit lurade, dvs köpt något men fått något helt annat, låter väl rimligt?

Böter är till för att vi andra i samhället tror på konsekvenser för det man gör, och då fungerar böter som straff men även som avskräckande för andra, så att man förhoppningsvis slipper att deras nästa spel blir samma skit.

Katastrofalt dålig konsument?
Jag vet inte ang. dig kanske det stämmer men själv är jag registrerad på deras forum sedan 2004 och har varit
med i de flesta diskussioner och spekulationer både om BIA,DNF och den ypperligt ökända A:CM som vi tillslut fick. Så jag är väl medveten om hur falskt det känns och har försökt påverka skiten sedan år och dar tillbaka.

Grymt besviken är jag men är jag den som står först och viftar med fanan för att sedan springa ner till game eller skicka tillbaka mitt spel till webhallen i ren ilska? Nej.. Det var knappast som en klar blixt från blå himmel om man var lite insatt men jag valde att ge det en chans ändå i detta fall. Vi pratar trots allt A:CM och inte ett årligt Cod här för fan. Det var precis samma historia med DNF men det var nästan nostalgiskt att äga det bara pga utvecklingstiden.

Sen behöver du inte dra massa fjantigt sammhällsdrabbel om hur saker och ting fungerar som om jag vore en idiot. Snacka om att ta det hela till en otroligt överdrift. Jag är glad att du vill slåss för varenda öre men tyvärr har vi inte alla ork att springa tillbaka till affären om vi inte fick med tuggummit blev kvar i kassan..

Slutligen så var A:CM ett dåligt spel men att det inte gick att "see it coming" så att säga är ju bullshit.
Det var inte som om att det stog ww2 på boxen och du fick aliens, de flesta som gjorde lite efterforskning
saw it coming men ville ge dem en chans.

Jag håller mig till att försöka påverka/klaga via medium som forum m.m och inte spendera pengar på årliga cod-titlar samt stödja återkomsten av lite vettiga pc-spel på kickstarter. Det ska mycket till för att jag ska returnera ett spel, precis som jag inte krävde stålarna tillbaka efter Prometheus bion trots att den var ypperligt kass..

Jaha, så när du får blodpudding med lingonsylt på pizzerian istället för en kebabpizza så tänker du: Fan, det är också mat, man ska inte klaga i onödan, det är ju bara 70 spänn - you win some you lose some...

Smart...

Sir, you may drool now.

1