Inlägg av Zakor

Inlägg som Zakor har skrivit i forumet

1

Känslan finns inte där för mig i FWD så jag röstar på 4WD till nästa mästerskap. Vilka länder eller hur långt det är spelar mindre roll för mig men skillnaden i hur det känns att köra är för stor mellan FWD och 4WD.

Skrivet av bogani:

Själva kamerapositionen är en mod. Övriga inställningar är två eller tre klick till vänster på FoV-slidern och camera shake är satt till Max.

Snyggt kört! Jag visste inte ens att det fanns mods till spelet. Finns det några du kan rekommendera?

Ungefär en kilometer från mål på sista sträckan var det väldigt nära. För hög fart över ett hopp och in i skogen bar det. "We have an engine problem!" eller något sådant utbrister co-drivern. Jo tack. Lyckades stappla över mållinjen. Se upp där ni andra!

Kul event och tack för era fantastiska historier.

Jag vill ha en Power Glove typ Nintendo med min telefon! Med inbyggt extrabatteri och haptiska fingerkontroller, perfekt när en kör VR!

Om du tränar lite så går det att spela förvånansvärt komplicerade spel med bara en hand med en handkontroll. Se det som en utmaning, säkert bra för hjärnan också Här är lite inspiration: https://www.youtube.com/watch?v=zQNpcX_1Syk

@FrostyElk: Imponerande om ni bara är två! Jag ser fram emot detta. Säg till om ni behöver betatestare

I like it!

Självklart en hel del buggar kvar och prestandaproblemen är väl det mest kritiska. Jag bryr mig inte så mycket om fancy grafik och kör just nu det mesta på low och har oftast 80-110 fps. Ibland dippar fpsen ner till 50-60 vilket är störande.

Sitter med följande:
AMD FX-Series X8 8120 @ 4,2GHz
ASUS GeForce GTX 680 2GB - DirectCU II TOP OC Betadrivrutinen
16GB Ram
Asus VG278HE 144Hz

Om man gillade BF3 så kommer man antagligen gilla detta, det mesta verkar ha förbättrats. Inställningsmöjligheterna är riktigt bra, 120 i fov kanske blir bra på CQ banorna

Det känns lite snabbare, lite mer quake!

Remedy Entertainment: -50% Alan Wake Collector's Edition Steam discount coupon

Key: 89BGC-JHJV6-3Z5JG

Varsågod om nån vill ha

Har följt er utveckling sen starten och har inga planer på att sluta läsa.

Reklamen är jag ej intresserad av och blockerar allt jag kan.

Hur mycket får ni per visning?

Jag betalar gärna en skälig summa för att ni ska kunna leverera relevanta nyheter i fortsättningen också, men då vill jag inte se någon reklam.

BfS-Zakor - PC

1