Kotaku rapporterar att ett spel baserat på författaren George R. R. Martins fantasyromaner A Song of Ice and Fire är på väg. Spelet utvecklas av franska spelstudion #Cyanide och lär innehålla precis lika mycket drakar och ond, bråd död som förlagan.

Spelen utvecklas till nästagenerationskonsolerna samt pc. Eftersom utvecklingen av spelet verkar ha påbörjats nyligen lär det dröja ett tag till innan vi får se bilder, samt får ett realistiskt släppdatum.

(kalla mig gärna tråkmåns) eller så blir det ett halvdant stereotypt linjärt svärd-svingande spel med ett påklistrat EXP system som ger dig tråkiga spinn och rage attacker som du inte ens får välja själv, som överhypas mer än ett nytt hårschampo 17/05 Så vitt jag vet finns bara den första på svenska. Annars är det ju precis som du säger, det sabbar ganska mycket. Kör på den engelska versionen ifall du behärskar språket ;) 14/05 Får väl ta och erkänna att jag blev lite sugen på att läsa böckerna, men det har jag vart enda sedan CAD (http://www.cad-comic.com/) gjorde en hel serie strippar om böckerna (och ett kortspel) för något år sen! Och skall man läsa en bok, vilket som, så... 14/05 Problemet är att du läste den på svenska, läs aldrig fantasy på svenska om du kan undvika det. Mycket bättre i orginal språket! 14/05 Definitivt en av de bästa fantasyserierna när man börjar tröttna på söta alver och håriga hobbits. Mörk medeltidsfantasy när den är som bäst! Tror inte att en obskyr fransk studio kan göra den rättvis. 13/05 Btw, Dom finns inte på svenska tro? Fast översättning kanske sabbar en del? Det har ju hänt förr:) 13/05 Thank you buddy. Ska nog inhandla en bok lr 3:) 13/05 Ptja, varför inte Adlibris (http://www.adlibris.com/se/searchresult.aspx?search=advanced&author=George+R.R.+Martin&fromproduct=True)? 13/05 Verkar grymt. Har tyvärr inte läst böckerna, men blev lite sugen nu. Någon som vet nåt bra ställe man kan köpa dem? 13/05 Har bara läst första boken på svenska, men jag tyckte den inte var något vidare :S 13/05
Skicka en rättelse