Mörka tider, slumrandes odjur och skäggon är vad som väntar i Lord of the Rings: War in the North.

En story-trailer som förklarar vad #Lord of the Rings: War in the North handlar om finns nu i FZ-arkivet. Du spanar in den nedan!

[video=9152]

Lord of the Rings: War in the North är på gång till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Vi har skrivit massor om spelet sedan tidigare.

Har för mig att jag läste för ett tag sedan att de skulle ha områden, som t.ex Carn Dum, som vi aldrig sett tidigare? Rätta mig om jag har fel där. Men om så är fallet känner jag mig lite förvirrad, Dessa områden har ju varit med i några tidigare spel.... 10/07 Nämnda spel utgår knappast strikt från böckerna, mycket av innehållet har helt klart tagit stilinspiration från filmerna. Jag tycker oavsett hur mycket som är baserat på böckerna eller filmerna, att spelutvecklarna tar sig för stora friheter med storyn.... 10/07 Du inser att inte alla LotR spel som släpps är baserade på filmerna? Bland annat: The Fellowship of the Ring, War of the Ring, The Hobbit (2003), The Lord of the Rings online + expansioner går utefter böckerna såvitt jag vet. Menar du att det har kommit... 10/07 Jaha. Då har vi olika åsikt om saken. Jag anser det vara välgrundad kritik av upphovsrättsägarna, du anser det vara gnäll. :) 10/07 Denna trailer gjorde mig sugen att se om filmerna, inte spela spelet. 10/07 Tyvärr så var första inlägget rätt mycket gnäll, jo O.o 10/07 Jag gnäller inte. Jag besvarar Warwicks önskan om utveckling av mitt resonemang, samt bestrider hans påstående om att detta inte skulle vara mjölkning. Han bad själv, snällt, att jag skulle utveckla mitt resonemang. Jag har inget emot mjölkning av en... 10/07 HerrA, de flesta utvecklarna mjölkar med sina spel; Final fantasy, AC, Tomb Raider, Mario, Zelda. Så de finns lite fler än bara lotr. Sluta Gnäll, du behöver inte köpa det. 10/07 1. Spelutvecklarna baserar spelen utifrån filmerna, såväl stilmässigt som storymässigt. Majoriteten av spelen fokuseras på snabbklickande action och RPG, resten är strategi. På vilket sätt har dessa något att göra med böcker som i stor utsträckning hand... 09/07 Är jag fel ute, men säger han att man reser Bree > Rivendell > Mirkwood > Carn Dûm ? SÅ åt öster en massa alltså, för att sedan komma till Angmar? 09/07
Skicka en rättelse