Sajten modernwarfare3.com förlöjligade FPS-serien och drogs till rätten av Activision – som vann.

Call of Duty-tillverkarna #Activision vann den juridiska striden mot humorsajten som hånade deras Modern Warfare-spel. Försöker du gå in på sajten nu så möts du av ingenting.

Via en 11-sidig rapport till National Arbitration Forum lyckades Activision övertyga medlemspanelen om att de borde få överta äganderätten till domännamnet. Modernwarfare3.com gjorde tidigare en stor sak av jämförelserna med #Battlefield 3, som hela tiden pekades ut som det bättre alternativet.

Det är väl inte första gången någon registrerar en domän som sedan "tvingas" av dem pga. rättigheter gällande varumärken? 10/09 11 sidor? Verkligen? Vet inte om man ska skratta eller gråta. 10/09 ok, och jag har inte varit en COD fan i mina dagar? ... problemet är att jag är fruktansvärt less på att Activision har blivit så förbannat grisiga, både på att släppa spel på tok för tidigt... och inte låta dom få utveckla saker under en lägre tid...... 09/09 Tyder på att du är en bf fanboy som drar dig i pillen om detta skulle varit dice som vann om något 09/09 häftigt activision (intresse klubben drar fram bry->[_]b och antecknar..) 09/09 Tycker det är rätt patetiskt att håna ett företag för dom "mjölkar" spel. Ja vad fan gör inte dice då? mjölkar på sitt produktnamn. bf 1942 + expansions, bf vietnam, bf 2, bf bc, bf bc2, bf heroes, bf f4p och nu bf 3. Dom mjölkar med men ingen gnäller... 09/09 Hahaha skämtar du? Skulle du tänka om lite för att någon på internet hånar något? Hahaha nu hånar jag dej för den kommentaren, ta ett steg tillbaka och tänk om lite :D 09/09 De äger ju varumärket Call of duty modern warfare 3. Inte så konstigt. Kanske använde de sig av kritiken. Det får vi snart se :) 09/09 still funny though! 09/09 Man tycker ju nästan att Activision borde ha köpt upp den där domänen långt innan privatpersonen gjorde det. I den här takten så borde dom reservera domännamn upp till modernwarfare140.com Hånandet i sig har (förhoppningsvis) ju ingenting med domen att... 09/09
Skicka en rättelse