Se de första riktiga skärmdumparna från Starbreeze Studios nystart.

I helgen läckte information slutligen information kring #Starbreeze Studios #Project Redlime, som de flesta förstått är ett nytt spel i Syndicate-serien från 90-talet. Den isometriska vyn är borta till fördel för ett förstapersonsperspektiv och fokus ligger även på samspel med upp till fyra spelare. I morgonens officiella pressmeddelande får vi också veta att spelet släpps till pc, Playstation 3 och Xbox 360 tidigt nästa år. Vi gissar lagom till kvartalsavslutet.

Vårens mode - titta genom siktet

Beslutet stöpa om spelet till en förstapersonspangare mötte som väntat motstånd och i forumet kunde kommentarer som "Våldtäkten av klassikerna fortsätter." fortsätter, medan andra var nöjda om "man kan spränga sönder alla byggnader som förr". Jeff Gamon, exekutiv producent, är dock övertygad om den nya inriktningen.

– Vårt mål med Syndicate är att ge dagens spelare så väl som fansen av originalspelet en utmanande actionshooter. Jag är helt säker på att de kommer att gilla och känna igen arvet som gjorde det till en klassiker. Spelseriens fans kommer att känna igen många av vapnen och miljöerna, fast på ett helt nytt sätt. Spelet erbjuder även ett separat och omfattande CoOp-läge för fyra spelare med uppdrag från det kultklassiska originalspelet, vilket adderar ytterligare en dimension till den totala spelupplevelsen.

Vi har även kommit över de första skärmdumparna i betydligt högre upplösning än vad helgen erbjöd. Håll till godo och förvänta er mer information snart.

Sådärja, reccept på hur man effektivt dödar och begraver en klassiker som hade alla möjligheter att bli ett schysst spel. Ta bort allt som gjorde orginalet bra och kom med en helt annan idé som totalt ändrar vad som var hjärtat från början. Idioter! 14/09 Nya Syndicate är ett fps?! Kanske kan bli bra ändå, men känns lite skumt. Fast dom gör ju ett xcom fps nu också så... Hade mycket hellre sett ett Syndicate troget till originalen. 13/09 LAME... Varför är det så komplicerat att göra ett fantastiskt taktiskt lir i stil med Frozen Synapse, Commandos, Alien Swarm eller liknande. Herregud, FPS. Det kommer att stinka. Ett sämre Deus Ex blir det nog som bäst. 13/09 R.I.P 13/09 Vad utmärker Syndicate-spelen förutom top down-perspektivet och fyrmanna-lag?' Tja, dystopisk sci-fi är en sak. Miljöer som man kan spränga i luften är en annan. Mängder och åter mängder med civila som man kan använda som mänskliga sköldar om man vill.... 13/09 Tar dom bort forsknings biten & all Cyberinplantat så spyr jag på detta spel, Man vill ha alla dom godbitarna kvar, Så får dom göra miljöerna i lite BladeRunner stuk, det skulle kunna funka då för min del. Men det komr aldrig kunna slå det gamla på lång... 13/09 Ser ut som ett coolt spel, men det är inte Syndicate. 13/09 Ren och skär våldtäkt och helgerån av produktnamnet. Såg fram emot ett lir i stil med orginalet, grafiskt detaljerat som dawn of war 2. 12/09 Ser snyggt ut. Men det ser ju inte unikt ut. Kunde ha varit vilket FPS som helst. 12/09 Alltid något =) 12/09
Skicka en rättelse