Efter succéserierna Diablo och Warcraft är #Blizzard Entertainment en av spelvärldens mest hyllade utvecklare. Med detta följer enorma förväntningar på och stenhård granskning av allt de företar sig. För att inte nämna alla önskemål om vad de ska göra härnäst. Varje gång de söker folk drar spekulationerna igång; senast i somras antogs att en #Starcraft-uppföljare är på gång.

Ett aktuellt rykte tycks dock ha mer kött på benen än vanligt. Det rör sig om en chatt med Richard A. Knaak, inblandad i spelets story, som i kryptiska ordalag antyder att Diablo III faktiskt är under utveckling. Spelsidan Shacknews säger sig ha fått uppgiften bekräftad från flera industrikällor i Blizzards närhet.

Woho, äntligen på Gång med det! :) hade varit fett med ett Diablo III som MMORPG faktist :) men detta blir nog fett! 13/06 Bara spelet kommer så gör det inget att man får vänta tills 2010 (hoppas dock att jag tog i en jädrans aning men endå) 31/12 Men nu gjorde du en logisk kullerbytta. Det är bra att ta sina gamla kunder och få de att köpa något nytt, det är dock inte bra att göra en produkt som minskar ens nuvarande intäckter på ett projekt och bara omplacerar de till sitt nya projekt. Tex om... 16/11 Hardcore for life! Lätt köp..... 16/11 De har nog hållt på att utveklat ett tag då många rykten tidigare pekat på det för över 1 år sen. 27/10 Hoppas på att detta stämmer älskar verkligen Diablo spelen. Men tyvär så kommer det nog bli dåligt för likt Wow jag vill att det ska se ut som diablo2, fast större världar bätre nät koder samt lite grafik förbättring skulle inte skada. Även att man ska... 26/10 Total Annihilation "höjde ribban" men visst fan är RTS-spelen lika trista och tråkiga än idag. Får hoppas att samma koncept (i större skala) får större genomslag idag då det som har presenterats har sett väldigt intressant ut (som i århundradets-bästa-s... 26/10 Jaa, mer IQ-befriat vänstermusklickande i evinnerlighet. 26/10 Måste bara länka till eurogamers intervju med chris taylor (http://www.eurogamer.net/tv_video.php?playlist_id=1124&s=l) där han talar om supreme commander. Verkar kunna höja ribban rejält. 26/10 Äh, trist, jag ville ha starcraft! 26/10
Skicka en rättelse