Rockstar bekräftar den femte delen i bilknyckarserien halva spelvärlden längtar efter.

Det har varit snack om #Grand Theft Auto V i flera år men #Rockstar Games har i vanlig ordning varit knäpptysta. Rykten har cirkulerat att det kan vara en lanseringstitel till Wii-U och nästa vecka får vi kanske svaret - den officiella hemsidan utlovar en premiärtrailer på onsdag, den 2 november.

Om vi ska spekulera, och det ska vi, lär det släppas på Xbox 360, Playstation 3 och PC någon gång nästa år. Från sex månader till ett år brukar utgivare ta på sig att marknadsföra en titel, samtidigt är Rockstar kända för att gå sin egen väg så första kvartalet ska nog inte räknas ut helt. Mer intressant, var och när kommer det att utspela sig?

Just nu har vi bara den officiella logotypen att gå efter och eftersom de tidigare spelen redan har besökt fiktiva versioner av städer som New York, Los Angeles och Miami lär miljöerna bli den heta snackisen fram till trailerpremiären. #GTA IV blev en repris av #GTA III i The Big Apple så kanske det är dags att dra på sig den blomstermönstrade skjortan igen. Eller något helt nytt? Stilen på V:et skulle kunna härledas till spelkort, vilket borde innebära Las Vegas, samtidigt som den gröna färgen ofta associeras till Irland. Ett nytt #GTA: London?

Var skulle du vilja knycka bilar?

Tack till jyggen för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse