Större intresse än det var för Age of Conan, hälsar norska Funcom stolt.

Över en halvmiljon ivriga själar har registrerat sig för onlinerollspelet #The Secret Worlds stängda beta, meddelar #Funcom. Det är fler än då norrmännens senaste MMORPG, #Age of Conan, var på tapeten.

– Spelarintresset för Secret World och dess community-storlek är till och med större än vad vi upplevde med Age of Conan vid samma stadium i utvecklingen. Vi förväntar oss att community-storleken ska fortsätta expandera i ett ännu snabbare tempo inom de närmsta månaderna när vi närmar oss öppen beta och lansering, säger Funcom-chefen Trond Arne Aas.

Igår dök en gameplay-rulle upp i FZ:s filmarkiv, den ser du nedan. Vill du hellre läsa om The Secret World så rekommenderas vår mastiga speldatabas om geniet Ragnar Tørnquists senaste. Han står bakom The Longest Journey-spelen, som borde vara obligatoriskt spelande för varje gamer värd namnet.

[video=10040]

vill hellre ha dreamfall: chapters, men jag tar vad jag kan få 26/10 ehm nej jag gör inte det? snacka om att ta saker från luften bubben. När det varit om något spel man måste regga sig via facebook så har det inte varit något sådant utan bara att det var registrering och att sedan skickas en länk till in logg som andra... 26/10 Är det någon som är löjlig så är det nog du..Facebook tillför innget till spelet alls och bör därför vara valbart. Men jag antar att du är en sådan som ger ut bankkortsuppgifter, lämnar telefonnummer och mail på skumma sidor också. Värsta som kan hända... 26/10 Rätt intetsägande video, de borde släppa något mer lockade än det där då de redan har sjukt dåligt rykte sen Age of Conan floppen. själv spelade jag det mycket och Secret World har en intressant idé och såg rätt bra ut rent grafikmässigt. Men fick ingen... 26/10 Gissar att du behöver använda ditt gamla Funcom konto eller skapa ett nytt och registrera nycklel där om du fick någon. Annars öppnar de upp access bitvis vad det lider. http://www.darkdaysarecoming.com/ Tänker ge detta en ärlig chans. Tycker ftf det... 26/10 Så du vägrar göra det för att FACEBOOK är med i det hela? så jävla.. ursäkta ordvalet... PATETISKT! du registrerar dig bara genom facebook men det händer inte mycket mer än att det kanske råkar finnas i loggen att du gjort något. Men itne kommer det spa... 26/10 Jag har riktigt svårt att bestämma mig för SWTor eller TSW :/ Jag älskar temat i TSW men är inte supernöjd med de senaste gameplay filmerna, det känns som spelet kommer bli "instanced" i världen som Age of Conan var. Hoppas Funcom slänger ut mer gamepla... 26/10 Jag hade gärna tagit emot en betanycke, men mitt intresse för spelet sjunk rejält när jag hörde vilket strypt PvP det kommer vara... Inget Open World PvP == Urtråkigt.... 25/10 Bara någon dag (kanske till och med bara några timmar) efter att det gick att anmäla sig till betan så kom det fram att man inte alls behövde facebook för att anmäla sig. 25/10 Samma här, skumt har inte hört ett knyst om betan. 25/10
Skicka en rättelse