Spana in trailern för version 4.3 av World of Warcraft, där du ges möjlighet att spräcka Deathwings skalle vare sig du är elit eller noob.

I nästa #World of Warcraft-expansion, #Mists of Pandaria ligger allt fokus på pandor. I nuvarande #Cataclysm handlar det istället om den uråldriga draken Deathwing och snart är det dags att ge igen för att han tillfogade världen en fetingspricka. Version 4.3 närmar sig och på den nya rullen kan du spana in de tre nya femmanna-räderna samt den slutgiltiga Dragon Soul Deathwing-räden där Deathwing får på moppo. Om du är skicklig nog.

Om du däremot inte skulle vara skicklig nog kommer det troligtvis gå bra ändå, då nya "rädfinnaren" låter dig söka efter en slumpmässig grupp med spelare och ta dig an samma upplevelse fast väldigt mycket lättare. Vilket självfallet innebär sämre prylar.

Vad tycker du om #Blizzards satsning på att alla ska få prova på allt? Detta skulle innebära att @Sebastian Lind som är livrädd för multiplayer kanske skulle ha en chans. Om nu denne någon någonsin vågade sig på ett dylikt spel.

Jag kommer nog fortsätta samla guld i spelet... Skoj fritidsnöje. :) Är uppe i 2.5 mill. 25/11 Också..? 25/11 Hade det varit roligare? Svart bälte i grin-Olle där, grattis Edit: Herregud, jag måste bara säga att jag förstår dig, hade jag varit du hade jag också varit trött och bitter 25/11 Ditt resonemang känns mest konstigt tycker jag. Sluta titta på spoilers om du inte vill se vad som komma skall. Är lite som att öppna julklapparna kvällen innan och sedan grina för att överraskningen har gått förlorad på julafton. Achievments är väl lik... 25/11 Haha, 10/10 :) 25/11 Inte officiell video nej. 25/11 Helt rätt att alla får möjlighet att prova på raiden. Det är trams att bara hardcore spelare som nöter 12h /dag skall få möjligheten att raida. Jag pröjsar 150:-/månaden och skall inte få nyttja allt content då? Skitsnack. Inte blir det lättare heller.... 25/11 Kändes som du pratade om det. Skulle väl knappast inte vilja påstå att dom krossat loren såpass mycket som du beskriver, Arthas är väl knappast omgjord till en fjant och svagis. Han har likt, alla andra ondskefulla kungar, lite oflytt i slutet bara. Han... 25/11 Inte helt säker på vad du menar, men visst, kör på det du. Det jag rage'ar över är att dem kört ner lore'n i backen bara för att hoppa och sparka på den tills det inte finns något kvar. Inte nog med att Arthas gjordes om till en fjant som helt plötsligt... 25/11 Jag spelar inte WoW längre men, det är inte liksom bara trycka på "X" en gång och så går allt bra. Det som var roligt med WoW var utmaningen i att hålla reda på flera olika saker som hände under en fight med taktiker etc. Flytta sig runt, samtidigt som... 25/11
Skicka en rättelse