Den begränsade utgåvan av sinnessjuka får-pusslaren Catherine blir något alldeles extra – levereras i pizza-kartong med exklusiv t-shirt och förförisk Catherine-poster!

Fans av bisarra samlarutgåvor borde tända till på en och annan cylinder när de får höra vad deluxe-utgåvan av #Catherine består av. Spelet levereras i en pizza-kartong från Stray Sheep-baren (tongivande plats i spelet), en exklusiv t-shirt, två underlägg och en "förförisk" poster på den mystiska Catherine.

Spelet släpps i februari. Tyvärr medföljer inga prickiga kalsonger eller örngott som i den amerikanska specialutgåvan, men de fick å andra sidan ingen "förförisk" poster. Uhuh.

– Vi ville erbjuda Europas Catherine-fans något speciellt och unikt, något som inte varit tillgängligt förut. Och med en väldigt prisvärd prislapp för deluxe-versionen försäkrar vi oss om att det är ett extremt attraktivt förslag – precis som Catherine själv, fastslår Deep Silver-anställde Peter Brolly.

FZ har redan en Catherine-recension som ligger och sover i väntan på Europa-släppet. Vi låter texten åldras likt fint vin, medan vi inväntar slask och psykbryt i februari. Det är fan gött att leva när man har pepparkakor och glögg vid sin sida.

Jag är ungefär halvvägs och har inte spelat på ett tag nu. Kom en massa andra spel i vägen. Gillar också pussel men ibland vill tålamodet inte riktigt vara med mig hela vägen. 05/12 Älskar avslutet med "Det är fan gött att leva med pepparkakor och glögg vid sin sida" :) Får väl hoppas att det är ett... spännande.... spel! 03/12 Absolut, det vore riktigt läckert! Catherine är trots allt ett spel vars story är tillräckligt genomtänkt så med en del tweaks här och där skulle det nog kunna bli en riktigt tät och spännande rulle. Vissa scener känns nästan som gjorda för vita duken! 02/12 Har följt lets play videor på nätet och detta spel är faktiskt inte alls dåligt och man får aldrig se något naket alls (möjligtvis lite ecchi). Men inget mer. Skulle man göra film av detta spel skulle det kunna bli något riktigt unikt. 02/12 Slashneed tells it like it is! :D Trappski: Håller med i det du skriver. Jag importerade ju själv den amerikanska samlarversionen i somras, och även ifall grejerna känns jäkligt roliga på ett sjukt nördigt vis så skulle jag ju inte direkt få för mig att... 02/12 Jösses...sickna moraltanter det finns på det här forumet... har ni överhuvudtaget spelat Catherine? 02/12 Pizzakartongen är awesome även om den är lite liten för att vara en pizzakartong. Får väl plats typ två billys i bredd. Kalsongerna är ingen förlust. Förutom att de är skitfula så även om man skulle vilja använda dem så är materialet bland det vidrigast... 02/12 Postern levereras laminerad, lättare att torka av :P Faktiskt inte så mycket (rent)naket nej, men ojojoj vad det finns många teman och frågeställningar som de mindre "mogna" spelarna kommer ha problem att uppfatta och förstå, därmed missa mycket av spel... 02/12 Man kan aldrig få för mycket glögg innanför västen! 02/12 Dessutom finns det inget naket i spelet. 02/12
Skicka en rättelse