Ett par miljoner spelare har slutat spela World of Warcraft under de senaste månaderna. Blizzard erkänner att Biowares MMO The Old Republic tar spelare från WoW. De tänker dock inte gå över till free-to-play-modellen.

#Blizzards gigantiska MMORPG #World of Warcraft har tappat några miljoner spelare under de senaste månaderna. Företaget försöker därför ta till åtgärder som extra bonusar för Scroll of Resurrection.

I en intervju med eurogamer erkänner World of Warcraft-producenten John Lagrave att #Star Wars: The Old Republic säkerligen har tagit många spelare.

– Självklart provar spelare Star Wars – vårt utvecklingsteam provar Star Wars! Jag är en av få som fortfarande spelar det, faktiskt. Men ja, vi har sett en svacka i abonnemang. Det beror delvis på The Old Republic, men det beror också på de som väljer att vänta på #Mists of Pandaria.

Trots svackan går det ingen nöd på Blizzard. De har fortfarande omkring 10 miljoner spelare. Free-to-play-modellen är inget som de överväger.

– Just nu är vi väldigt nöjda med prenumerationssystemet för World of Warcraft. Vi tycker att det fungerar riktigt bra.

För det första sade jag inget om Kung-Fu Panda, inte ett enda ord, för att vara exakt. För det andra så skrev han att det är något man bör ha koll på om man spelat tidigare delar i WarCraft-serien, vilket ju antyder att de skulle ha funnits med. Vilket... 26/03 Inte lätt att ha koll på var karaktärer och raser introducerades, till exempel så kom ju tillägget The Tides of Darkness som alla kanske inte kört och de hade ju kunnat härstamma därifrån. Som Ztreek skrev ovan så fanns rasen med i bonusuppdraget till... 21/03 Nja fick fick för mig att dom fanns som en liten sidan om sak i wc1 och wc2 men hade fel. Men tror dock inte det var någon påskäggs tjosan om dom som folket verkar vela tro. För varför gör ett easter egg av något som räknades som legender i spelet som... 21/03 haha jaså? aprilskämt? vi kanske ska ta och diskutera din logik? den verkar riktigt intressant. Jag hade fel på en liten grej och du blev helt till dig och nästan får för dig att jag är en Iq befriad människa. Jag fick för mig dom fans i wc1 och wc2 som... 21/03 Ja du. Som du själv skriver "Undrar vem det är som inte har koll..." qun0 sa ingenting om att det "alltid haft en roll i RTS-serien WarCraft". Snarare sa han specifikt Warcraft III. Pandaren må kanske ha börjat som ett "påskäggs-projekt", men genom åren... 21/03 Fast... Har du kört extra champaign grjen du laddade hem? Det var en pandahjälte du fick med dig när du spelade som rexxar.. När orcerna förstörde det orginala theramore island av jainas pappa. Chen, reste runt i världen för att upptäcka nya smaker till... 21/03 Ah, jag tror nog att sådana saker som ragestormen över slutet på ME3 för många handlade om droppen som fick bägaren att rinna över. Om man bara ser till det dåliga slutet så är det helt klart en överreaktion, men jag tror att det beror mycket på att en... 21/03 Jag spelade Warcraft I och II sedan tappade jag intresset för serien. :) 21/03 Jag skulle fan säga att du vinner pris för den smartaste FZ kommentatorn någonsin. Vart enda ord du skriver är så sant att man inser hur fucked up spelindustrin är. 20/03 Varken ToR eller WoW lockar längre. Har tröttnat på alla typer av MMO :) 20/03
Skicka en rättelse