Möt soldaten med de tyngsta vapnen – experten som kan överväldiga fienden och få saker gjorda. Möt soldaten... med dödskallemasken.

I free-to-play-baserade #Ghost Recon Online är det "ingen kostnad, ingen nåd" som gäller när utvecklarna ska vara tuffa och marknadsföra sitt kommande actionspel. I det senaste filmklippet får vi stifta närmare bekantskap med assault-klassen och de vapen denne soldat får tillgång till – verkar assault vara något för dig?

[video=11201]

Ghost Recon Online släpps till pc och Wii U. Det är i dagsläget oklart om också Wii U-versionen blir free-to-play, eller hur betalningsmodellen kommer se ut där.

hahhahaha 02/04 Jisses vad patetiskt svar! För det första blir/är jag inte din lilla vän. Stod i svaret! O sedan är jag inte så liten. 108 kg vältränad 55 åring så inte liten vare sig i ålder eller storlek. Du kanske inte sover gott i natt om inte du får sista ordet... 01/04 Så så...den tiden på månaden kanske? Värst vad du blir personlig. Jag är definitivt inte forum polis - stavar som en kratta själv imellanåt - dock anser jag (vilket jag påpekat) att jag hade rätt i detta fallet. Härligt att du inte kan ta kritik utan... 01/04 OK jag skrev fel och? Har lite problem med att korrigera men det är ju mitt handikap Tycker du börjar bli lite väl tjafsig nu. Man undrar om det är en begynnande 40 års kris? Men det är ju ditt o handskas med o inte min sak egentligen så bara lägg ner... 01/04 Din stavning var relevant eftersom Avboka = Avbeställa. Så är det är definitivt relevant med stavningen i detta fallet. Speciellt eftersom du började gnälla på pågen att han inte förstod dig rätt. Känns lite som jag borde sätta in lite fiolmusik i bakgr... 01/04 Var ju inte meningen att vara otrevlig utan bara väldigt tydlig o skrev sorry! Är det något jag verkligen inte gillar så är det lama ord poliser i forum. skrev faktiskt sorry. Vad gäller min stavning så är det inte något du bör lägga så mycket energi... 01/04 Oavsett hur han uppfattat ditt vaga inlägg rätt eller ej - så finns det ingen anledning att vara otrevlig. Edit: Kanske en ordentlig Svenska hade gynnat ditt försvar? Bocka / Boka. 01/04 Ledsen om jag var otydlig. Men ar avbokas på min ska spela lista. Men i min enfald tänkte jag att ni förstod att man inte avbokar free.to play .. Fast då måste ni ju tänka till! Ska vara tydligare o inte utgå frän att ni förstår om inte full förklaring... 01/04 ...nu är det ju iofs ett gratis spel... 31/03 Så synd att dem förstör det riktiga GR då jag tycker det ska vara mänskligt och realistiskt gameplay... noll köp för mig 31/03
Skicka en rättelse