FZ:s filmteam visar varför du är så laddad inför nattens Diablo 3-release.

13 timmar återstår innan helvetets portar slår upp och ett nytt Diablo för första gången på tolv år trollbinder mänskligheten. #Diablo 3 är årets kanske tyngsta release och medan du väntar de där sista nervpirrande timmarna bjuder FZ:s filmteam på en djupdykning i Diablo-seriens historia.

Blizzard North öppnades och stängdes under ett par intensiva år. Under den tiden hann de göra två spel och en expansion som i dag är att betrakta som nutidshistoria. Medan vi väntar på svaret om Diablo 3 lever upp till föregångarnas klass berättar vi vad som gör att tusentals människor i natt köar utanför nattöppna butiker för att få återvända till helvetet så fort som möjligt.

[video=11509]

För dig som inte kan få nog av Diablo 3 är det läge att kolla in vår dedikerade Diablo 3-sida. Det senaste hetaste är vår nystartsguide och tävling med fem Diablo 3-spel i prispotten. Och FZ:s recension? Den kommer under veckan!

Vet inte vad de har för galna regler, men jag brukar alltid få det dan innan så man kan köra direkt efter midnatt när det är den varianten. Var ner och hämtade upp posten för en stund sedan och där var mitt paket. Dock jobba färdigt innan det blir någe... 15/05 Vad jag läst så verkar det som att det fördröjts för att det egentligen inte får komma innnan releasedagen, men vaknade och såg att jag fått sms att det kommit, så det blir att knalla iväg och hämta d3 på ica nu :D 15/05 Nops, inget annat än ordernummer som står där. Men men, det måste ju vara posten som klatant så det lär nog vara som du säger. Får väl se om det dyker upp idag då, jobbar hemma så det är ok ^^ 15/05 ;( 15/05 hehe var ett tag sen jag var inloggad på fz, hittade detta i min messagebox Meddelande Hej Fredrik, Här kommer ett kul besked. Du har vunnit tävlingen "Diablo 3-betanycklar". Kolla genast in tävlingssidan för att se vad du vunnit. suttit och lånat en... 15/05 Fick kollinummer på sms, finns även under beställningar på webhallen om du loggar in där. Men gissar att ditt d3 är på samma ställe. 15/05 Jopps, webhallen. Dock ingen aning om vart försändelsen är >_< Aja, får väl helt enkelt sova istället. Det är trotts allt en dag i morrn också (eller om en bunt timmar om man vill vara petig med tiden^^) 15/05 Error 37 :( 15/05 Server is busy... :D Att man aldrig ger sig... 15/05 Samma här.. mitt D3 finns just nu på postens företagscentral i årsta... *suck* Webhallen du också? 14/05
Skicka en rättelse