Rockstar bjuder på ännu en vapen-trailer från Max hett efterlängtade återkomst.

Hej kära läsare,

Eftersom det inte gick så jävla bra den senaste gången jag skulle skriva lite mer utförligt om vapnen i #Max Payne 3 (sorry!) så tänker jag inte göra om samma misstag igen.

Därför nöjer vi oss med att konstatera att #Rockstar släppt ännu en vapenkåt trailer från deras hett efterlängtade actionlir, denna gången med assault rifle i fokus.

Bästa hälsningar,
S

[video=11528]

Max Payne 3 släpps den 18 maj till Xbox 360 och Playstation 3. Pc-versionen följer den 1 juni.

Ju mer man ser av MP, desto mindre gillar jag det; kan ha göra med att MPs motivation den här gången är pengar, inte hämnas sin fru och dotters död. 17/05 Är det hype 2.0 när man fortsätter ösa ur sig trailers när spelet släpps? 17/05 "Extremely reliable" :D Nog för att shooters är lite uttjatat men man kan ju inget annat än älska fysiken i detta spel ^_^ 17/05 Just dessa vapenvideor tycker jag är rätt löjliga och ointressanta, men spelet ser jag fram som fan emot. En av kandidaterna, på förhand, till årets spel. 17/05 Tänkte agera arg gubbe i tråden, men nu såg jag att någon annan redan gjort det åt mig. 17/05 Helt korrekt. Ska man vara riktigt petig med begreppen så är det viktigt att nämna skillnaden mellan karbiner & gevär. Karbin innebär principiellt kortare pipa fast man brukar i Sverige kalla alla helautomatiska bössor för karbiner oavsett piplängd :) 17/05 Intressant! Tack för den lilla historielektionen, det där hade jag ingen aning om. :) 17/05 Oj oj... Heter automatkarbin på modern svenska och stormgevär på lite äldre aka finlandssvenska... Kommer från tyskans Sturmgewehr vilket översatt är stormgevär och är därledes ett helautomatiskt gevär. Engelskan har anammat det tyska namnet och där av... 17/05 Max Payne 3 släpps i Europa imorgon men bara till xbox 360 och ps3. Pc versionen släpps hos oss 1 juni och borde vara tillgängligt i affärerna samma dag :) 17/05 En fråga. Har varken xbox eller ps3 så köper sällan spel men tänkte köpa detta imorgon. Kan man gå ner till mediamarkt och köpa detta imorgon eller väntar butiker några dar efter release. hur funkar det? 17/05
Skicka en rättelse