Blizzard har en namnpolicy på karaktärer i Diablo III, där vissa namn är tillåtna, medan andra inte. Har du vart sugen på något namn som inte fungerat?

#Diablo III är omsvärmat av gigantiska mängder kontrovers och diskussion, inte minst efter spelets makabra problematik vid dess släpp. Nu har uppdagats att om du provar på spelet, och är sugen på att binda din karaktärs namn till vissa religioner, har tydligen #Blizzard bedömt att vissa namn är ok, medan andra inte är det.

Borta på Dtoid har de funnit att det exempelvis går bra att namnge din karaktär Scientology, Protestant, Muhammad eller Bhuddism. Däremot kan du inte ge din karaktär namn som Catholic, Christian, Atheist, Muslim, Mormon, Hindu eller Islam.

Exakt hur de gått till väga när de bedömt vad som är ok, respektive inte är oklart. Har du försökt dig på något namn som inte varit tillåtet?

Men vadå, så jag får inte döpa min gubbe till "Jesus McCuntShit" ? 29/05 Jag försökte döpa min female wizard till Bliz. Tyckte jag va ett bra namn, men det var förbjudet. Fast jag kan ana varför :) 25/05 Undrar om 90% av världens befolkning är handikappad för det är ca 10% som inte tror på något, men ändå är dessa 10%arroganta med sin lära. Måste säga dessa 10% har en livsåskådning också så som evolution, mer som religion i mina öron nu mera. Så fort... 25/05 Haha, nej hur skulle det gå? Könsord insprängt i namnet... tydligen big no no :D 24/05 dubbelpost 24/05 Det är helt okej att skriva vad du själv tycker, men låt bli att smutskasta andra medlemmar som kanske tar illa upp. 24/05 Hahaha! vad är det för sjuka folk här inne som tycker det är ok att kalla folk för neger va? Ska jag gå ner till kina resturangen och säga EY rödskin! ge mig nått att äta!! LOL!! Bara för att nazisterna haila för 70 år sedan är det ok nu med då? Snälla... 24/05 haha, tror inte det va, den är ju påhittad under 1950 talet tror jag det var, utav en författare men hursom, man ska väl kunna respektera en annan människa oavsett vad han eller hon har för tro. har du frågat din mor eller far vad dom tror på?,har du... 24/05 inget fel med det tycker du???,ehm,.. scientologin är ju hjärntvätt på hög nivå R U SERIUS? tycker du det är mer fel att religioner inte tillåter att döda?, det är väl ändå lagen som förbjuder det religösa krig?,, menar du korstågen för x antal hundra... 24/05 Jag ville ju heta diablo men det ville sig inte förstår inte varför ? 24/05
Skicka en rättelse