Vill du ha dina actionspel arkadbefriade är Stalingrad det enda rätta. Kör WW2-simulatorn gratis fram till söndag kväll.

Det må redan ha nämnts, men eftersom realistiskt krig gillas av mången FZ-läsare påminner vi om att #Red Orchestra 2 kan spelas gratis i helgen. Inte nog med det – en GOTY-utgåva av spelet lanserades nyligen, innehållande två nya spellägen och en ny karta, och dessa är tillgängliga i helgens gratisversion.

Om detta lockar är det bara att sparka fart på Steam, hämta spelet och börja panga. Gratishelgen pågår till klockan 22 svensk tid på söndag och om du får mersmak kan du fram till dess köpa spelet för knappt 90 kronor.

Om inte jag minns helt fel så är väl ändå styrningen mer åt quake-hållet i RO2 jämfört med BF där man faktiskt är helt jävla handikappad? :P 27/05 Kört ett par gånger nu. Körde den gamla versionen och minns den som en helt ok soldatsim. Nu några år senare när man kommer från moderna spel såsom t.ex BF3 och Black Ops så känns det här lite stelt. Jag kom aldrig överens med styrningen av gubben. Känn... 27/05 Många duktiga spelare online och inte helt lätt att vara ny i detta spel. Shit va däng ja fick i början. Men allt flöt otroligt bra på servrar och i spelet. Men svårt att se Fi ofta fick mest sitta och vänta tills de rusade innan man såg FI i byggnadern... 26/05 Är nog inte din typ av spel då för det är just så du beskriver det som gör spelet roligt och verkligt. Banorna blir roliga om du spelar som spelet ska spelas. Det handlar om att avancera framåt och ta sektioner, försök sträva hela tiden efter det du ska... 26/05 Ärligt talat såg jag ingen förbättring från hur det var förut. Tyckte det inte var så dåligt då som folk säger. Det fungerade bra. Problemet då, precis som nu, är att alla banor är skittråkiga. Det finns knappt några bakvägar att gå, bara massa öppna... 26/05 Testa det igen. 25/05 Köpte spelet direkt när det kom och kan säga att när det väl funkade så var det så jävla roligt! Tyvärr funkade det nästan inte alls, enorma connection problem, fps drops och mycket annat :( De släppte som de flesta andra utvecklarna gör idag en riktigt... 25/05 Att folk ens orkar be om pengarna tillbaka för spel är fan helt otroligt.. Håller med dig om att RO2 hade problem som fan och att RO1 var guld men slutar aldrig fascineras av sånt beteende, känns så amerikansk både att hyra spel och begära stålarna till... 25/05 Du behöver installera STEAM, den använder sig av Steamworks om jag inte minns fel. 25/05 Någon annan än jag som får message need steam to run game när man startar upp testade att ladda ner det igen men funkar fortfarande inte vad ska jag göra?................... 25/05
Skicka en rättelse