I Contracts-läget är världen en öppen sandlåda. Lönnmörda fiender så klurigt du vill, varefter du kan dela med dig av din egenupplevda utmaning till spelare världen över. Missa inte utvecklarfilmen som förklarar godsaken.

Mycket i väldigt många spel har dykt upp i tidigare titlar, eller i andra serier, eller på andra sätt. #Hitman: Absolution kommer i och med spelläget Contracts erbjuda en upplevelse som kanske aldrig skådats förut. Contracts är ett sandlådeläge där du kan genomföra upp till tre olika mord per omgång – som du själv bestämmer helt och hållet hur de ska utföras. Det magnifika i kråksången är att när du genomfört dessa illdåd (?) kan du dela med dig av din genomlevda utmaning och låta andra människor prova på.

Det kanske till och med slutar med att just du skapar en utmaning som ingen annan klarar av på väldigt länge. Spana in utvecklardagboken nedan, där #Io Interactive förklarar och visar hur spelläget spelas.

Den närmaste jämförelsen för undertecknad torde vara bilspel och olika former av spökrace, där du kan se skuggan av dig själv eller någon annan rekordhållare.

...

Ja, har du något bättre exempel?

Skicka en rättelse