Efter att du nått nivå 60 börjar du öka i Paragon-nivå, vilket är ett nytt nivåsystem på 100 nivåer som ger mer attribut, guld och prylar.

Under veckan dyker förhoppningsvis version 1.0.4 av #Diablo III upp, där väldigt mycket förändringar är att vänta. Igår dök det upp lös information om ett nytt nivåsystem och idag har ett officiellt blogginlägg infunnit sig där beskrivande information erbjuds. Hälsa Paragon-nivåsystemet välkommet. Du kommer efter att du nått nivå 60 börja gå upp i Paragon-nivå, som har 100 nivåer att eftersträva. Detta är inte helt oväntat efter kritiken mot bland annat avsaknad av progression efter att maxnivån 60 uppnåtts.

Varje nivå ger dig 3 procent magic find och gold find, samt attributsökning (styrka, intelligens och så vidare) i nivå med vanliga nivåer. Var tionde nivå ger även ramen runt din karaktärsprofil ett nytt utseende.

Därutöver får magic find och gold find ett tak på 300 procent, där tanken är att man allt eftersom inte behöver leta efter prylar med just de bonusarna. Dock inräknas inte Nephalem Valor i taket, vilket innebär att med fem dödade bossgrupper kommer ditt guld och föremålsfinnande uppnå maximalt 375 procent.

Förra veckan skrev vi om förändringarna till legendariska föremål, och om du tar dig till officiella D3-sajten kan du finna information om alla klassers förändringsgrunder.

Har själv inget minne av att man kunde levla upp till 80 på en dag, iallafall inte när jag körde, dvs från start.. Vet inte om det är något som ändrades senare, ungefär som levlingen i WoW. Är rätt övertygad om att den normala takten var långt därifrån... 23/08 Då är det nog snarare du som inte har spelat D2 "en hel del" eller är så är du inte särskilt insatt i hur man på den tiden kunde "uber levla" eller hur classic rushar fungerade.Jag brukade själv levla upp till lvl 80 på en dag för att testa nya builds. 22/08 Då minns du fel. Spelade D2 en hel del när det begav sig, och då kunde det ta flera veckor att spela till max level. Dvs utan att man nöter genom spelet 24/7. D3 tog mindre än en vecka. 22/08 Ja, 2-3 dagar. Vill jag minnas. 22/08 Har nog aldrig sett att Blizzard låter ett spel vara oändrat efter release, har missat den "stora" kommentaren från dem helt, för att försöka att inte låta för biased så är nog Blizzard den spelutvecklaren som jag sett ger sina gamla spel mest patcher/f... 21/08 Kommer nog spela betydligt mer D3 efter patchen, synd bara att de inte hade det redan från start, men men, man kan inte få allt här i världen. 21/08 ^Detta. oh snap! TII > D3 tbh. 21/08 Alla gillar väl olika saker med Diablo-serien. Personligen är det den låga dropraten tillsammans med de nusla kvaliteen på legendarys som fått mig att gnissla tänder. För mig handlar det enbart om att hitta roligt gear till mina karaktärer :) Men det... 21/08 Klart det skulle ha varit, men det hände tyvärr inte. Än sen då? Har spelet/Blizzard fått sin enda chans då? Själv var jag iallafall en av dom som inte orkade vänta en enda vecka till på release, och hade gladeligen spelat hela betan ifall den varit lik... 21/08 Patchnotes ligger ut nu! http://eu.battle.net/d3/en/blog/5691275/Diablo_III_Patch_104_Notes-21_08_2012 21/08
Skicka en rättelse