Battlefield 3-designer varnar för modifikation som gör actionspelet mer färgglatt.

När de första bilderna på #Diablo 3 visades upp fick en del en regnbåge i vrångstrupen men tvärtom gäller för #Battlefield 3, där efterfrågas en mer nyanserad färgpalett. När en modifikation som gjorde just detta började cirkulera bland spelarna höjde dock en av utvecklarna på #Dice ett varningens finger.

– Jag skulle inte använda de där hacksen om du inte vill att ditt konto ska stängas av permanent, skriver designern Gustav Halling på Twitter.

Se hur spelet färgläggs i Youtube-klippet härunder och diskutera gärna om det är en rimlig reaktion från Dice.

90 % av alla tycker väl att det inte ska vara "svartvitt"? What are you waiting for DICE? 07/10 Antingen ska det vara tillåtet eller ej, för med denna mod så ser du players mycket lättare, vilket är fuskigt mot dem som kör orginalt. Annars tycker jag det ser nice ut, hörde/såg om detta för ett bra tag sedan då jag fortfarande spelade så jag antar... 07/10 På ett Helt teoretiskt sätt så skulle man kunna skapa en injector som ändrar filerna men tar inte bort original filerna, det skulle kunna bypassa detta, för det är ju sjukt att man inte ens för ändra färg, Do it right from the beginning om ni vill undvi... 06/10 Fast du verkar ha ett problem med att du inte kan svensk lagstiftining, ett avtal är inte gilitigt bara för att du köpt en produkt och använder den. För att ett avtal skall vara gilltigt till att börja med skall det finnas tillängligt till dig innan du... 06/10 Om du godkänt avtalet för att använda spelet så har du inget att komma med i rätten. Är det så svårt att fatta det visst kan man tycka annat än EA/DICE men de har rätten på sin sida. 06/10 http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625256307566/1/ 05/10 Och jag skiter i om de inte gillar att jag ändrar deras färger heller, och de skulle få fel i rätten om de bannar mig. 05/10 Om man ändrar färgerna så får du fördel. (bättre sikt) och då räknas det som "fusk" genom att du får fördel emot andra spelare. Så vilken del av det är det du inte förstår? Tänker inte tjafsa mer med dig då du inte vill förstå vad som blir fel om man... 05/10 http://www.computerandvideogames.com/361110/ea-is-making-more-from-pc-than-ps3/ 05/10 Det ser så mycket finare ut när det blå filtret tas bort. Jag fattar verkligen inte hur man på något sätt alls kan rättfärdiga att INTE ha de moddade färgerna som standard. 05/10
Skicka en rättelse