I Bethesdas kommande onlinerollspel är många människor och andra varelser ovänner eller vänner på olika grunder. Film på fem minuter ämnar grundläggande beskriva varför.

#The Elder Scrolls Online är #Bethesda Softworks kommande onlinerollspel förpassat till den mäkta populära Elder Scrolls-världen. Inom nämnda värld finns en drös olika typer och grupperingar (fraktioner eller faktioner) som har lite olika tankar kring hur världen borde vara funtad. Därmed blir det lite kärleksfullt tjaffs dem emellan, något som nu beskrivs på en färsk rulle. Beskåda nedan och fundera vilka du håller med.

Igår valde Herr Lind att nyttja ordet faktion i sin artikel om #Total War: Rome 2 och idag väljer jag att använda ordet fraktion. Må en konstruktiv förvirring uppstå!

Ptja, spelar man för PvP har man kutat runt på samma PvMP karta med klasser sedan spelläget släpptes. :P Sedan är det väl ingen nyhet att Turbine släpper content rätt långsamt, så har det varit under alla åren jag spelat. Desto viktigare är att det som... 30/01 Du säget att du spelar "LOTRO för pve?? Wtf! Dom använder sig av gamla dungeons och raids.. hitils har vi fått 3st 3-man dungeons :S Inga nya 6-mans ingen ny raid.. Turbine är ett skämt.. 30/01 Och vem har sagt att dom inte ska ha en ladder? Dom kommer ha en just eftersom dom själva sagt att den bästa spelaren på varje fraktion kommer vara emperor om den fraktionen han är bäst i dominerar PvPn så dom måste ju ha något sätt att se hur man ligge... 30/01 Ny trailer ute: http://www.youtube.com/watch?v=0jNT5cMwxw0 Samt BETA(!) SIGNUUUUUUUP!!! http://signup.elderscrollsonline.com/ 22/01 Efter att ha läst hela PvP/PvE diskussionen tänkte jag tillägga ett par saker. 1. Sen när balanseras PvP mot att alla ska göra precis samma skada? Det är väl snarare någon som görs för PvE i de flesta spel. Att sedan separera PvE- och PvP-balansering... 21/01 Årets flopp. Kommer att sjunka som en sten och lägga sig bredvid TORtanic. 21/01 Fraktion är ursprungligen latinskt (fractio) och förekommer i alla latinska språk. Betydelsen är 'En del av en enhet'. Man ska inte vara för snabb med att säga att engelska ord är försvenskningar med tanke på att Old English utvecklades från fornnordisk... 21/01 Har för mig de pratade om en megaserver utan shards. 20/01 Mycket whine på PvP imo, välj en PvE server? Själv älskar jag world PvP och mmorpgs som kommer ut idag som inte har det blir genast mindre intressanta. 20/01 Exakt :) han måste ha väldigt ont då han skriver det flera gånger ONT: Nån som vet om det kommer att bli månadsavgift för att spela spelet online? har ingen lust att betala mer än engångsavgift 20/01
Skicka en rättelse