Ubisoft ger den persiske prinsen chansen att vila ut – men vi kan räkna med att han kommer tillbaka.

Yannis Mallat, vd för #Ubisoft Montreal, säger att den legendariska Prince of Persia-serien läggs på hyllan under ett tag framöver. Men han säger till IGN att fansen inte ska oroa sig. Detta är en vanlig strategi hos företaget.

– Jag oroar mig inte för fansens skull. Vi kommer hitta något som underhåller dem i framtiden. Prince of Persia är en del av Ubisofts portfolio. Faktum är att vi ibland ger våra varumärken en chans att andas ut, växa och vila.

Han tillägger:

– Prince of Persia är lika viktigt som alla andra varumärken hos Ubisoft. Så fort vi har något att visa kommer vi göra det.

Prince of Persia debuterade 1989 och senaste tillskottet släpptes 2010; #Prince of Persia: The Forgotten Sands.

När jag första gången såg de visa upp AC tänkte jag PoP och hoppades på ett minst lika utmanande spel som de spelen. Blev rejält besviken på hur lätt AC faktiskt var, det som är utmanande är att hitta samtliga flaggor och det var nog mycket tack vare... 30/01 Prince of Persia: Warrior Within är en utav mina barndomsfavoriter, älskade den där lite hårdare, mörkare stilen dem körde på, efter den gick det lite utför (gillar dock The Two Thrones) men nyaste var inget annat en en stor besvikelse. P.s. Kul spinoff... 30/01 Det har inte kommit ett bra Prince of Persia sen Sands of Time så lika bra att de pausar. Synd att de inte verkar förstå vad som gjorde det bra utan fortsätter släppa skittitlar. Gillade SoT enormt mycket då gameplayet var skitkul plus att karaktärerna... 30/01 Inte kört alla, testat PoP (2008 ) och det är väldigt snyggt men kommer inte i närheten av de andra spelen i svårighetsgrad. Sands of Time var grymt och ett av de bästa i serien av de spel jag än så länge spelat. Warrior Withins mörka stämning gillar... 30/01 The Sands of Time alla dagar i veckan. 30/01 Även om Sands of Time såklart är bäst så röstade jag på "omstarten", den skall fanimej ha mer ros än den fått, mycket trevlig! 30/01 Nej, nej! Den där rockiga, "coola" stilen föll mig inte alls i smaken. Men sagostämningen i Sands of Time... Aaaah... 30/01 Warrior Within var bättre ;) 30/01 Prince of Persia, till SNES är det bästa, sedan kommer Sands of Time. https://www.youtube.com/embed/FK6SxVJkeDk 30/01
Skicka en rättelse