Version 3.0 bjuder på helt nytt utseende, bättre system för nybörjare och mer än så. Dags för en HoN kanske?

Ett av de mer utvecklade liren i moba-genren, #Heroes of Newerth har i dagarna uppdaterats till version 3.0, vilket innebar en massiv mängd nymodigheter. Bland de mer påtagliga förändringarna kan du urskilja följande:

– Botsystem: träna upp din skicklighet med hjälp av spelets nya botsystem, där du kan välja spelsätt, fiendehjältar och mer därtill.

– Förbättrade community-möjligheter: anmäl fulspelande och fultalande lirare så att det kan bli lite lugnare där ute i världen.

– Nytt utseende för Caldavar: nivån du kanske spenderat tusentals timmar på har gjorts om ordentligt.

– Spelargenomgångar och tutorialsystem: det ska nu vara lättare än någonsin för att som nybörjare komma in i det något intensiva gameplay som HoN innefattar.

Spelet har sedan länge infunnit sig i free-to-play-variant där du får betala för att låsa upp hjältar samt ha tillgång till en roterande pool med godbitar. Om du nu inte skulle skaffat spelet dessförinnan. Då är det fritt att götta till det med alla nya hjältar och annat som tillkommit sedan släpp.

I första kommentaren till nyheten görs gällande att även det systemet skrotats till förmån för allting upplåst till gemene man, men att man måste betala för att få tillgång till nya superhjältar en vecka före alla andra. Som veteran får man dock lite extra silver när man kämpar och har sig.

Håller med nästan allt ovanstående. NS-communityt är fantastiskt då det känns som ett klassiskt PC-spelcommunity. Jag vet inte vad som har hänt de senaste tio åren men när jag var tonåring och spelade datorspel så var det en helt annan stämning (med ris... 13/02 Att du är för ung för att ha spelat något annat än de spelen du nämner ovan är inget du behöver reagera på så kraftigt att du förolämpar andra människor. Om du hade varit med under Doom 2, Quake och till och med Quake 3 så hade du förstått vad som menas... 07/02 Minsta är 200 gold coins för 5 dollar men det är totalt ovärt att köpa eftersom 200 gold coins inte räcker till ett skit. Jag har köpt gold coins ett fåtal gånger och för att man ska få ut något av det bör man köpa för minst 30 dollar. 03/02 Jag hade nog lagt ned betydligt mer pengar om jag fått mer för dem. Känns rätt värdelöst att minsta köpsumman var 300 gold coins (om jag minns rätt, det var ganska dyrt med) och för det fick du kanske ett kosmetiskt skinn eller utropare. 03/02 eftersom du fortsatte citatet ända från DotA, antyder du att man köper övertag i DotA? Bara i LoL sånt händer, och till viss del HoN, du köper väl hjältar i HoN? det är indirekt ett övertag, kunna kontra motståndarens hjälte mer effektivt än om du aldri... 03/02 Allt kostar mycket, ja det gör det. Men nämn en enda sak du kan köpa i Hon som hjälper dig spela, som ger dig ett övertag? Detta är hur en cashshop ska se ut, kosmetiska saker för folk som har pengar att spendera. 03/02 Fast det har du ingen aning om. 03/02 vart får du 99% ifrån? källa tack. och som personen under dig sa... Natural Selecrion är ett bra spel med bra community, det är f2p spel som har de största idioterna troe jag, enkelt göra nya konton osv. därför tror jag på en låg startavgift på spel,... 03/02 Fanns även i dota före hon, fanns en knapp man bytte skins på sin courier. Heroes of Newerth har tre stora problem för mig: *Balansproblem (and you know it) *Communityn *Allt kostar så jävla mycket 03/02 Har du sett Natural Selection's community? Hur konstruktivt som helst, har tom använts som referenspunkt i föredrag om konstruktiva communities. Och lägg ner attityden vafan, varför står du och försvarar pissigt beteende? Har du måhända svårt själv att... 03/02
Skicka en rättelse