Under en intervju med GameTrailers försa sig Sonys John Hight om en viss liten funktionalitet tänkt till och för Diablo III på konsol.

Vi blev inte jätteförvånade när #Diablo III under Playstation 4-tillkännagivandet definierades som en släpptitel, och med handen på hjärtat blir vi inte jätteförvånade av följande informationsklump. I ett snack med GameTrailers Geoff Keighley sa Sonys John Hight något om ett visst offline-läge:

– Du kan ha fyra spelare på samma skärm - inte split-screen, vi bara zoomar ut med kameran. Eller om du är offline...

Därefter blev han avbruten av Geoff som istället började snacka om någon annan aspekt av livet.

Intervjun fanns tidigare online, men har nu tagits ner av någon anledning. Vi följer upp allt eftersom.

Sitter också på 2MB/s. Passade på att spela igår när alla sov och kunde då spela utan problem. Men nu när folk sitter på facebook och lallar så är det lönlöst att ens försöka spela. Looten är fördröjd med 2-3 sec, fienden börjar ta skada som först efter... 03/03 Hörru du kan spela cool bäst du vill, jag har aldrig dumförklarat dig. Det jag däremot har gjort är motbevisat ditt argument. Sen om du själv anser att du är dum pga av det är din ensak och endast din. Jag la fram bevis inget annat, du flippade och börj... 01/03 Att du försöker komma undan nu med att du dumförklarade mig är väldigt korkad, men jag orkar inte med dig mer. Skriv bäst du vill jag har egentligen vettigare saker för mig. 01/03 Ska vi jämföra vad vi skrivit och se vem som egentligen är den som betett sig illa? 28/02 Vart har jag skrivit att alla bor ihop? Samtalet började med att du sa att det var synd om studenter pga av höga bredbands kostnader. Äntligen skrev du att du betalar 270kr för 100 mbit. Är det verkligen dyrt anser du? Studenter har det inte jobbigt,... 28/02 nä men han har ingen rättighet att bete sig illa utan anledning och jag tänker inte gulla med honom genom att vara trevlig. 28/02 Två fel gör inte ett rätt, är det inte så man brukar säga? 28/02 Va? jaha så han är inte otrevlig? Jag blev otrevlig för att han var det mot mig lärt dig något om att man blir som andra behandlar en? Jag blev otrevlig för han var otrevlig, skärp dig själv och sluta skydda dom som verkligen beter sig idiotiskt. 28/02 Luktar otrevligheter här, skärp dig. 28/02 20 mbit för typ 370 spänn är ett jävla dumt pris, jag betalar 270 för 100 mbit med riksnet. Innan du försöker dumförklara mig ska du nog tänka efter om vi bor ihop eller ej, men du är väl en sådan som tror alla par bor ihop direkt från dag ett va? Allt... 28/02
Skicka en rättelse