Regionslåsningen av Monster Hunter 3 Ultimate varade inte särskilt länge.

Nyheten om att servrarna för flerspelarläget i #Monster Hunter 3 Ultimate var regionslåsta mottogs inte väl av spelets fans. #Capcom har dock visat sig vara lyhörda och meddelade idag att det kommer en uppdatering månaden efter släppet som löser detta.

Detta betyder att du nu inte slipper "random asiat" längre och får istället kämpa för att inte skämma ut dig totalt. Se det som en extra sporre att visa resten av världen att vi svenskar kan grinda också.

#Monster Hunter 3 Ultimate släpps den 22 mars här i Sverige och det är Wii U som gäller för att kunna spela.

Crapcom :) Nej då, det är bara plus i kanten för lite lyhördhet. 28/02 hahaha hade jag veta av det, hade jag formulerat allt lite bättre ^^ 28/02 Var också alltid sådär humm det där monster hunter undrar hur det är, tills jag testa demot på detta spel, och jag ser fram imot att få ett spel att spela på min wii u förutom zombie u :D ., tyckte faktist detta monster hunter spel var roligt faktist,... 28/02 Hela stycket var till din ära :) 28/02 Tja funderar fortfarande om man ska skaffa till 3DS eller ej, gillade inte kontrollerna men aja får se. förhoppningsvis släpps extra dpad addonet som spelet ska stödja till 3DS XL. 28/02 Jag testade demot och blev inte så förtjust i det. Men hela spelet kanske är djupare än att bara springa efter en förvuxen påskhare? Blir nog inte day 1 för mig i alla fall. Kommer ändå ha fullt upp med SimCity och Lego Undercover :) 28/02 Du borde sätta en summa på ordet as well (C) , så du får pengar för det! :P Skämt. hur är Monster hunter egentligen? har alltid undrat men inte orkat kollat eller så ^.^ 28/02 Jaha, ja det är nog det dem menar. Det står visserligen att vi nu kan visa asiaterna hur duktiga Svenskarna är. Men det var inte så tydligt med vad regionslåsningen verkligen innebar. hehe :) 28/02 Som jag uppfattar det så är det servrarna som inte kommer vara regionslåsta. Man kommer alltså kunna spela med amerikanare och asiater. 28/02 asså det där "random asiat" var exakt det jag skrev på ett inlägg när detta om region låst tråden kom upp :P ska jag bli smickrad av det eller inte :D på något sätt så känns det som det är taget direkt i från det jag sa ialla fall Såhär skrev jag i det... 28/02
Skicka en rättelse