Focus Home Interactive har släppt en trailer som fokuserar på flygande farkoster.

#Focus Home Interactive och #Eugen Systems har släppt en ny trailer för #Wargame: Airland Battle som är en uppföljare till #Wargame: European Escalation.

Spelet är realtidsstrategi som ska gå in på djupet, men samtidigt vara lättillgängligt. Låter det bra? I sådana fall spanar vi in den nya trailern som fokuserar på de flygande krigsmaskinerna.

[video=13755]

Fattar inte hur jag missat detta spel, har tryckt ner en massa tid i WiC (med expansion), blir att skaffa detta så fortf. spelbudgeten tillåter :) 19/03 Sjukt billigt spel. Ser fram emot ARMA 3. 19/03 :O då har man lärt sig något =) 19/03 multi role jets (kan göra alla uppgifter) Interceptors (Snabba flygplan som ska skjuta ner bombplan) Air superiority (Flygplan som ska skjuta ner interceptors och andra jaktplan) Anti air(anti någonting) jet (Ett flygplan som ska skjuta ner luftvärnssys... 19/03 Om man zoomar ut så kan det väl liknas Ruse tänker jag mig, var trött och tänkte mest på själva korten i RUSE när jag skrev förut, soz :< Om det är 150 olika flygplan, hur många kategorier har vi då? Fighters, bombers, scouts.? 19/03 Befälsgränssnittet, hur man ser miljöer och styr enheter i dem, känns för mig alldeles för RUSE-likt. Därmed inte sagt att det är ett dåligt spel, men just gränssnittet och spelstilen är inte riktigt i min smak. (Även om jag hellre spelar detta än ex.... 19/03 Inte likt RUSE det minsta imo 19/03 Wargame: European Escalation är det spel jag spelat mest under 2012. Sjukt skoj. Gillar man antingen R.U.S.E, Act of War eller World in Conflict så ska man defeninitivt titta närmare på Wargame: Airland Battle. 18/03 Bara det faktum att Sverige, Danmark och Norge är med i spelet gör det värt att köpa :D 18/03 Jag hittar ingen i min närhet som ens spelat det. Själv har jag den där fantastiska utgåvan med en bit av Berlinmuren. 18/03
Skicka en rättelse