Razer Comms låter dig snacka, chatta och starta spel.http://www.razerzone.com/comms

Razer var bland de första att släppa datorprylar med gamingsmak och har genom åren även seglat in på egna datorer och surfplattor. Deras senaste produkt är en mer generell historia då Razer Comms ämnar ersätta spelens egna röstchat eller liknande programvaror.

Du kan även starta spel direkt från applikationen och välja huruvida den ska lägga sig överst som ett eget lager. Har du ont i halsen kan du också använda traditionell textchat, både enskilt och i grupp. Razer Comms är fortfarande i betafasen och vi har inte haft möjlighet att testa kvalitén på ljudet, hör av dig i kommentarerna om du har några erfarenheter.

Det är väldigt sant.... ett av de forumen med minst gnäll jag vet är dock Symthics forum, de är riktigt bra! :) (lite skamlös reklam för annat forum :)) 24/04 Wow, stenkoll ser jag. Ventrilo har definitivt vettigt ljud. Men precis som i alla andra fall hänger det på hur mycket bandbredd servern är ställd på att hantera, och (!) precis som i alla andra fall hänger det på hur respektive ljushuvud lyckats konfig... 24/04 Kommer prova detta helt klart, är faktiskt på jakt efter ett röstcom som funkar bra. Mumble är rent funkionellt rätt så bra, men fult och har kass ljudkvalitét. Ts hatar jag utav hela mitt hjärta, aldrig varit med om så dåligt ljud, någonsin. Skype har... 24/04 Zpiritual, det finns plast och så finns det plast. Sen finns det polymer. Razers plast är riktigt dålig, helt ärligt. Det märks på de flesta av deras produkter. Den typens plast man använde som standard för ett antal år sedan, men inte idag. Jag körde... 24/04 Jag håller i alla fall med dig. Razer har fan aldrig gjort en bra produkt enligt mig, och JA, jag äger flera. Eller ägde rättare sagt, allt är ju trasigt nu. 24/04 Vad ska det vara gjort i om inte plast? Trä? Glas? Metall? Gnällande för gnällandes skull klarar vi oss utan. 24/04 Knappast värre än bloat skype som nämnts här. Vi kör mumble, har ingen anledning att ändra på det. 24/04 Dock så undrar hur mycket energi som försvinner på att hålla programmet öppet. 24/04 Mycket negativa toner och gnäll här tycker jag... ;) 24/04 Skulle man kunna koppla upp sig mot en ts server, få in msn/skypefunktioner osv, då är det toppen! 24/04
Skicka en rättelse