Apple och deras Game Center verkar få hård konkurrens.

Det har viskats om att Android-telefonerna kommer få en Game Center-liknande tjänst ett tag, men nu har gänget hos Android Police kommit över lite ny information om Google Play Games.

Tjänsten ska vara lik #Apples Game Center, med achievements och poängtabell. Den ska även ha en funktion för att spara mot molnet, vilket skulle betyda att du kan komma åt dina sparfiler om du byter mellan telefon och surfplatta. Det ska även finnas en funktion för att chatta inuti spel. Tjänsten ska vara sammankopplad med din profil på Google+.

Spruckna skärmar och Iphone är tyvärr synonymt, ja. Det är det som fått mig att avstå förr, men jag brukar vara varsam mot min teknik så förhoppningsvis kommer man inte behöva ställa in sig i det ledet. Mac-miljö är underbart, iaf som grafiker och webbd... 15/05 Har sett fram emot nåt sånt här. Varit så jäkla trist när olika spel har haft femtielva olika "achievement" tjänster. Och att spara mot molnet är helt klart en bonus (men då gäller det att spelen nyttjar det) för att göra backup på saker och ting funkar... 14/05 Klart att det går men varför skulle jag vilja använda mig av ett filsystem när jag mycket snabbare och enklare bara kan öppna pdf-filen direkt i en app som t.ex Bluefire Reader med ett par klick? Filen sparas i appens bibliotek, lokalt på iPhonen. Dropb... 14/05 Stackars dig som måste jobba i macmiljö! Jag tror nästan hälften av mina kompisar som har iphone har en sprucken skärm. Så prisa plasten! (Det var ett skämt om macmiljö, måste skriva detta eftersom skämt inte alltid framgår på internet). 14/05 Visserligen har jag inte erfarenhet utav alla android-lurar i världen, inte andra konkurrenter heller (windows/metro typ), men hälften av mina bekanta har android, häften har iphone. Den förstnämnda halvan är den som alltid klagar på sina telefoner. Och... 14/05 Designen kan jag inte säga något emot eftersom smaken är som baken. Tips är att avinstallera de widgets du inte gillar. Iphone var nog bäst förr, hatten av för det. Men i dagens telefonträsk så ska du kanske kolla en gång till på konkurenterna, då de... 14/05 Fast det går väl inte att tex ladda hem en pdf på din iphone utan att använda itunes/dropbox/mail? Jag skulle iofs inte kalla det att ladda hem något när man måste använda sig utav någon av desa tjänster. Jag kan inte komma på en enda anledning varför... 14/05 Jag hatar min Android-lur av hela mitt hjärta. Men tyvärr håller ekonomin mig i koppel så kan ännu inte byta ut denna värdelösa bit av plast, ful design och onödiga jävla "widgets". Nej, nästa lur blir nog en AjFån, då allt ändå släpps tidigare på iOS. 14/05 Nej, folk är vill att saker ska fungera som förväntat och helst snabbt och enkelt. Därför köper folk en iphone och struntar i jailbreak. Vad jag menar är att om någon som jag, som är teknikintresserad och som använder mina smartphones (mestadels iPhone... 14/05 Är inte mycket för achievments men kan förhoppningsvis ge positiva effekter för mobil-spelandet. Min första tanke är dock att det kommer kännas helt meningslöst med alla pay-to-win-spel som kryllar på smartphone-marknaderna 14/05
Skicka en rättelse