Har du saknat den blå igelkotten? Han springer snart in på Nintendos konsoler.

Electronic Arts kanske inte har några Wii U-titlar, på gång. Men vad gör det när vår allas favoritigelkott Sonic kommer med spelet vars undertitel är #Lost World?

Satori Iwata ska ha beskrivit det med orden: action, plattform, äventyr. Mer information än så har vi inte fått i nuläget, men detta ska det tydligen ändras på snart. Vi hoppas dock att herr Iwata inte menar Duke Nukem-snart.

dödsdömd för marknaden i stort menar jag självklart. att Nintendo kommer ge upp och lägga ner den tror inte ens jag. och de som vill spela Zelda eller Metroid om det nu kommer några sådana inom rimlig tid lika självklart kommer hoppa på då om de är fant... 18/05 Knappast dödsdömd, den har fått en riktigt pissig start. När Nintendo väl börjar pumpa ut sina exklusiva titlar, då jäklar kommer det säljas konsoler. Att sedan EA inte släpper spel är ju synd för dom, men ärligt talat så köper i alla fall jag konsoler... 18/05 Är taggad till tusen, det här plus Wonderful 101 av mitt favoritföretag Platinum Games till hösten! https://www.youtube.com/embed/J-61NKRaYjw 18/05 affischen släpptes nyss på IMDB http://bbsimg.ngfiles.com/1/21609000/ngbbs4c630f6c7e289.jpg kmr bli grymt 17/05 Jackie Nintendos PR-boss? är nog det enda som kan rädda läget isf. :) ja för "portas" har ju trots allt ändå varit ledordet de senaste trettio åren för Nintendo, från förra generationen till nästa. 17/05 Dödsdömd? Det finns ju hur oändligt med DS-spel som kan portas över. Missade du det här? http://www.youtube.com/watch?v=JtCtQpclpY8 17/05 Undra när första Sonic filmen kommer, det finns ju en Mario film och flera andra spel har blivit film och en film baserat på Monopol är ju på G. 17/05 Folk klagar över att Wii U är dödsdömd pga brist på spel. Spelen kommer och folk klagar över att det släpps spel till en dödsdömd maskin. http://static.giantbomb.com/uploads/original/10/101968/2296545-Jackie-chan-meme.jpg 17/05 SEGA tar nostalgin hela vägen genom att välja en dödsdömd maskin till Sonic. kompromisslösheten imponerar. :p 17/05 Med Peter Stormare i rollen som Knuckles. 17/05
Skicka en rättelse