Nya koreanska spår tyder på att Valve återigen använder Internets omättliga analyssug till sin fördel.

Tidigare i veckan rapporterade vi om en bugg i #Half-Life 2 som ändrade alla röster i spelet till koreanska och ett mystiskt tweet från den officiella Steam-supporten. Även det på koreanska, och som översattes till "Prepare for unforseen consequenses". Att folk har börjat hitta språkliga spår även i andra titlar har satt igång spekulationerna på allvar.

Förra veckan släpptes en uppdatering till #Surgeon Simulator 2013 där du kan karva i en Heavy-kropp. Klarar du operationen belönas du med en Medic-staty och på undersidan finns en skiss, och mer koreanska. Översättningen är "the time is", något som sägs i inledningen av Half-Life medan nu åker på rälsbanan.

Chatten på VaveARG-wikin menar i detta dokument att dessa händelser inte har något med varandra att göra men det har inte stoppat analyserna av allt Valve-relaterat.

#Portal 2 annonserades med liknande metoder, också via olika indiespel, så att helt avskriva teorierna vore nog dumt. Kanske är detta upptakten till ett #Half-Life 3-avslöjande.

Du antar alltså att jag har svårt att läsa och förstå? Nice. Jag var faktiskt inte den enda som tyckte att din post var dåligt formaterad i hur du skrev. Ska jag då anta att du har svårt för att göra dig förstådd? Du gör inget jättejobb att att framstå... 01/07 Nej jag har inte en aning om hur gammal du är, men i mitt jobb stöter jag ofta på ungdomar som har svårt att läsa och förstå. De äldre har lättar för det. Därför gissade jag att du var ungdom. Om jag nu får ställa frågan (äh jag gör det ändå) Hur gammal... 01/07 "Dagens ungdomar"? Du har ingen aning om hur gammal jag är, så placera mig inte gärna i ett fack. ;) Du kanske borde fundera på hur du uttrycker dig istället. På ett forum kan du inte klandra andra för att missförstå dig, utan det är ditt jobb att se... 30/06 Nej nu har du inte läst igen, skärpning, phuu dagens ungdomar ;-) Jag har INTE totalsåget deras spel som du skrev. Jag anser att deras tidigare spel var bra för sin tid men jag förstår inte hypen av alla skriverier om deras kommande HL3 som vi inte ens... 30/06 Så du totalsågar ett spel baserat på att du hade för dig att något hänt som du inte var säker på? 30/06 Nej det skrev jag inte, läs igen. Jag skrev "HADE FÖR MIG att utvecklarna lovade en massa saker som de inte höll bla att släppa spelet i episoder." Med det menas att jag inte var riktigt säker. 30/06 dog irl 30/06 MEG, din logik är ganska flawed. Ingen sa att alla måste tycka som någon specifik. Det som var poängen är att du sa saker som ju faktiskt inte stämde. Du sa till exempel att de inte höll sitt löfte att fortsätta serien i episoder, vilket de gjorde. 29/06 Det var min åsikt men att ha en sådan är väl felaktigt, alla måste väl tycka som du, hmm låter som att du är en politiker :-) Idag finns det enligt min åsikt bättre spel än Half Life serien t ex Last of Us 29/06 Hah, underbar sarkasm. ;) Mitt inlägg tycks dock ha försvunnit? Syns i din quote iallafall. 29/06
Skicka en rättelse