En snabbare repris och en långsammare färgklick, säger ryktena.

Efter ett par veckors spekulationer bekräftar #Apple att det är dags att presentera nya Iphone-modeller. På tisdag nästa vecka faller täckelsen för nästa generation av den lindrigt sagt stilbildande smartphonen, och frågan är vad företaget gör för att möta framgångarna från framförallt #Samsung och dess mäkta populära Galaxy-enheter.

Inte särskilt mycket, i alla fall inte för de som längtar efter en avsevärt större skärm. Hårdvarumässigt talas det om en uppdaterad version kallad Iphone 5S och en budgetvariant vid namn Iphone 5C. Den senare har en rad färgalternativ för den som tröttnat på svart och vitt. Den som vill se en helt ny Iphone med markant större skärm lär få vänta åtminstone till nästa modell. Om ryktena stämmer, alltså. Vad som däremot är klart är att nästa generations operativsystem, Ios 7, följer med de nya mobilerna. Nyheter i operativet har du här.

Apple rullar igång Iphone-eventet klockan 19 svensk tid på tisdag kväll nästa vecka.

18 September släpps iOS 7. 10/09 Kul att det 15 år senare är Apple som är det elaka företaget med störst produkter. Annat var det under "Macintosh vs Windows"-tiden! Då fick jag höra: "Va har du en Mac, vad är det för leksak. Windows är ju mer seriöst". Apple har mycket mer produkter... 10/09 https://www.youtube.com/embed/1sIWez9HAbA thii 07/09 http://www.troll.me/images/keanu-reeves/thats-some-deep-shit-will-contemplate-later-while-in-shower.jpg 06/09 Tack för bra kritik! Mycktet roligare att läsa. :) Japp, vi har täckt Apple avsevärt mer än andra mobilplattformar, mest tror jag för att de är det största namnet (även om de inte är den största aktören). Vi skriver dels för att nyheterna får mycket res... 06/09 Det är tråkigt att människor tar företag som en religion. 06/09 Ja, att kalla den trollartikel var att ta i för min del, jag tar tillbaka det. Kände en frustration vid den tidpunkten. Svaret på frågan om jag läst artikeln, givetvis har läst artikeln, jag skulle inte svara annars. Jag reagerar på att jag inte tycker... 06/09 De här mobildebatterna tar fram det sämsta ur människor, märkligt. Det är mobiltelefoner vi pratar om, inte världspolitik. 06/09 Alla de som gillar iphone är de som tror att fläskytterfilé är en styckdetalj. 06/09 Kan ha att göra med att den stora allmänheten reagerar bra mycket mer på utannonserandet av en ny iPhone, kontra den miljonte releasen av en Android-lur. Missförstå mig rätt, jag föredrar iPhone framför Android, men ogillar båda ur ett utvecklings-persp... 06/09
Skicka en rättelse