The Elder Scrolls Anthology samlar för första gången hela sagan på ett och samma ställe. Vilken din favorit?

#The Elder Scrolls Anthology har nått butikshyllorna. Samlingen innehåller de jättelika klassikerna #The Elder Scrolls: Arena, #Daggerfall, #Morrowind #Oblivion, #Skyrim och spelens sju officiella expansioner. Du lär ha att göra till 2017. Typ.

Paketet kostar ungefär 500 kronor och innehåller också en karta som visar upp Tamriel, Iliac Bay, Morrowind, Cyrodiil och Skyrim i all sin prakt.

Det där tyckte jag om att läsa efter att sett folk gå bananas av varandras poster! 12/09 Morrowind alla gånger. Mitt mest spelade spel nånsin, alla kategorier. Har spelat Morrowind mer än WoW :). Oblivion och Skyrim blev förstörda fullständigt av förenklingen, och av att världen levlar med dig. Skyrim löste visserligen en del av problemen,... 12/09 Kan utan tvekan säga att det spel jag spelat mest är Skyrim men det hade inte varit möjligt utan närmare 200 mods, orginalet utan mods hade jag inte ståt ut med länge för att vara ärlig. Dock så kommer jag ihåg att jag spelade Morrowind som en galning... 12/09 Nice. hoppas att Skyrim är steamfritt... synd att Bethesda lade ner serien och aldrig gjorde något MMORPG, *tar på skygglapparna och stoppar huvudet i sanden* 11/09 fnis fniss jag har bara spelat daggerfall och avskydde det, sedan dess har jag inte rört något spel i tes serien :) 11/09 Personligen så tycker jag mest om miljöerna och storyn/uppdargen i Oblivion, medan själva spelandet är bäst i Morrowind. Skyrim hade lite för enformig miljö och tråkiga uppdrag för min smak. 11/09 Svårt val mellan Morrowind & Skyrim. Tycker att Morrowind lever rätt mycket på gammal glans jämfört med Skyrim, det hade väldigt mycket obalanserat och buggigt/fel också. Samtidigt så är balansen alltid helt... tja, obalanserad i Elder Scrolls, eftersom... 11/09 Daggerfall, vad annars?! 11/09 Delvis. När du levlar up så kommer du kunna möta nya starkare motsåndare men det kommer även finnas kvar den svagare också. Alla monster har ett span som dem kan levla imellan. Tex. Vargar har kanske så 2-15 i levelspan så dem kommer att levla med dig... 11/09 En fråga om levlande. I Oblivion så levlades hela världen upp i takt med att du blev bättre. Så i början slogs du mot råttor, mot slutet slogs du mot stråtrövare i mithrilrustning med magiska svärd - typ. Det gillar jag inte alls. Det är ju kul att gå... 11/09
Skicka en rättelse