#Creative Assembly har med strategispelet #Total War: Rome II rört upp en hel del känslor. Detta märks tydligt i kommentarsfältet här på FZ, och nu senast när vi berättade om att spelet fått stöd för moddar. Idag har skaparna släppt gratis dlc för de som är villiga att ta emot försoningsgåvan.

Själva paketet heter Nomadic Tribes Culture Pack och innehåller bland annat tre nya fraktioner; The Roxolani, Massagetae och Royal Scythians. Om detta kommer lugna alla kritiska röster är tveksamt, men du bör i alla fall fundera på att ladda ner paketet. Om en vecka börjar det kosta pengar.

Tack till generalfil, Biggles för detta #nyhetstips!
Shogun 2 var riktigt bra redan vid release. Dum som jag var trodde jag att CA skulle kunna göra om bedriften med Rome 2. Men, nej, spelet vid release hade så många fel att alla recensenter borde skämmas. 24/10 Hur länga kan man vara sur över att ett spel släpptes ofärdigt? Visst är det för jävligt men hallå! Det är ju CA vi pratar om. Lite mer fokus på att spelet faktiskt fixas och att CA försöker lägga plåster på såren? Köpte man inte vid release så finns... 24/10 Internet beg to differ. 23/10 Är inte bara buggar och prestanda som var problemen utan saker som inte fungerade eller fattades. Typiska exempel är AI som ingen människa påstå fungerade trots att de påstod att det var den bästa AI av alla deras tidigare spel. Sen så har vi ju politik... 23/10 Det finns ingen subjektivitet när det gäller buggar och en glitchad AI 23/10 Well, jag personligen är fullt medveten om att det fanns en hel hög buggar när spelet släpptes att döma av alla trådar på support forumet men jag blev aldrig direkt lidande av någon bugg annat än att det var galet segt att göra end turn i co-op kampanje... 23/10 Nä ok, så få folk att slösa pengarna på en trasig produkt istället! 23/10 Mycket gnäll för något vi alla borde veta vid det här laget, CA släpper ofärdiga spel. Det sagt så är Rome 2 på god väg att bli det bästa Total War spelet hittills. 23/10 Mycket märkligt att de inte förstår skillnaden mellan åsiker och fakta. Rome var de facto trasigt vid release. Varför ens försöka stoppa ner huvudet i sanden och bara mumla på om olika åsiker? Om det görs en dålig rescension som neglegerar fakta och bar... 23/10 Det är många som gillar surströmming med!! 23/10
Skicka en rättelse