Bugbear ber om pengar till sin nästa nästa hillbillyracer.

Även om namnet är synnerligen osexiga #Next Car Game och även om det aldrig kommer heta Flatout råder inga tvivel om att #Bugbears nästa är en reguljär Flatout-uppföljare. Folkrace, rutiga skjortor och spektakulära krascher står på agendan, och för att finansiera projektet har finländarna nu lagt ut det på Kickstarter.

Man vill ha ihop 350 000 dollar senast den 1 december, men spelet kommer släppas även om målet inte nås. Ju mer pengar de får in, desto mer omfattande spel, säger utvecklarna. Grundidén är ett pc-spel, och med god finansiering lutar det åt release på PS4 och Xbox One, och kanske även till 360 och PS3.

http://www.kickstarter.com/projects/1470493497/next-car-game-a-motorsport-with-attitude/widget/video.html

Bugbear berättar varför du ska hala fram betalkortet.

Det första #Flatout släpptes hösten 2004 och uppföljaren #Flatout 2 sommaren 2006. Därefter har Bugbear gjort två hyfsade varianter på tvåan. För två år sedan släpptes #Flatout 3: Chaos & Destruction, en sorglig hög skräpkod som Bugbear inte var inblandade i och som har få saker förutom namnet gemensamt med tidigare Flatout-spel.

Frågan är om Bugbear kan visa upp gammal god form igen med nya "Flatout", eller om hillbillyracingens storhetstid är förbi.

Tack till Sergey, JockeH för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse