Den femte World of Warcraft-expansionen höjer leveltaket, föder en ny värld och mycket annat.

#Blizzard bekräftar i kväll antagandena att en ny #World of Warcraft-expansion är på gång. Det femte tillägget till det nio år gamla succé-mmo:t bär namnet #World of Warcraft: Warlords of Draenor och en första trailer hittar du genom att sänka blicken ett par centimeter.

Spelarna skickas iväg till den nya världen Draenor, där orcerna bor, så nog lär expansionen göra skäl för ordet "Warlord" i titeln. Det går att bygga baser ("garrisons") för att ladda batterierna mellan striderna. Leveltaket höjs till 100, och det finns möjlighet att direkt boosta en kompis till level 90 så att du får en pålitlig och kompetent hjälpreda vid din sida.

Trailern nedan visar så kallade starting zones, eller faction zones.

Tack till Amilo, Puscifer, anon_172336 för detta #nyhetstips!
VALUTA FÖR PENGARNA:up: 12/11 Du det är helt ok, du får tycka vad du vill. Vi lever i ett någorlunda fritt land :-) 12/11 Du menar de talentrees som bestod mest av onödiga val och det dessutom fanns en eller max två olika builds? 99% av alla körde samma build i en sk. "Cookie cutter" roll där det fanns en väg att gå. Detta system var rent av efterblivet. Detta ändrades någ... 12/11 För länge länge sedan på den tiden då människorna lyssnade på Timbuktu, låten Alla vill till himlen men ingen vill dö. På den tiden då videowebbplatsen YouTube såg sitt första ljus. Samma månad (februari) släptes ett spel som skulle bli till dagsdatum... 11/11 Nyskapande är väl så långt ifrån den här trailern man kan komma. Orc Warlords? Wow, that's fancy. Har man ju aldrig sett förut i Warcraft. *sarcasm alert* (Och hunnit tröttna på deras aggressiva, hjärndöda, expansivitet - flera gånger om. (Warlords som... 11/11 Vad är det för accent han har i trailern, jag kan inte riktigt placera den ;). Hursomhelst så blir det ju lvl100. Då borde det ju vara sista expansionen? Annars hade de väl bara höjt till 95? Hoppas det så blizzard kan lägga krutet på något nytt, wow i... 11/11 Questen har sett ut så här sedan lansering av spelet. Sedan vad menar du med "sätta ut poäng"? 11/11 Jag ska förtydliga vad jag menade. Tidigare fick man sätta ut poäng när man gjorde level, vilket nu är helt annorlunda. Det är något jag kallar att fördumma, ja man kunde sätta fel men det var en del av charmen, att man måste planera och tänka efter. 10/11 Är sjukt taggat efter ha läst böckerna Lord of the clans och rise of the hord, för Warlords of Dreanor. 10/11 Nu blev man sugen på att börja spela igen. 10/11
Skicka en rättelse