#Everquest Landmark är ett onlinerollspel som hämtar inspiration från #Minecraft och går ut på att bygga fina saker och utforska spännande världar. Men det är bara början, om man ska tro utvecklarna #Sony Online Entertainment.

Samtidigt som de utvecklar Landmark så skapar de #Everquest Next, ett mer traditionellt onlinerollspel som ska innehålla avancerad artificiell intelligens och stor dynamik i en förstörbar värld. Det som är lite speciellt i sammanhanget är att verktygen som används för att skapa Next kommer göras tillgängliga för spelarna i Landmark. Detta innebär att spelarna får samma möjligheter som utvecklarna själva, och i teorin kan göra ett helt eget mmorpg.

Och det låter ju inte helt fel. Lär dig mer om detta och se hur det går till när man bygger saker i klippet nedanför.

http://player.twitch.tv/?channel=everquestnext

Precis, det är det som är en så häftig idé. Välgjorda grejer i Landmark kan sen implementeras i Next. :) Ett annat jäkligt coolt rykte är ju att alla servrar i slutändan blir olika. En NPC man är ute efter i en stad kanske har migrerat vidare på en anna... 18/11 Jag var ganska skeptisk till det här tidigare men faktum är att detta mmo-minecraft verkar vara en bra idé. :) Jag var en inbiten EQ-spelare 1999-2004 men tappade intresset när man förenklade spelet, EQ2 var heller inget för mig. Det här skulle nog kunn... 18/11 Håller tummarna på att det kommer finnas fler raser än bara människor att välja mellan. EverQuest har alltid varit känt för sin variation av raser. 18/11 Ah, sweet. Hoppas ändå de har någon form av betalningsmodell som är frivillig men inte nödvändig. Ogillar att köpa mikrotransaktioner, föredrar ifall jag kan betala en baskostnad i månaden för att få tillgång till det mesta. Och jag hoppas de kör en f2p... 17/11 Dels det, men om jag minns rätt från presentationen på Gamescom, så skulle de även hålla "event", eller tävlingar, där de efterfrågar en specifik typ av byggnation från spelarna, och de som klarar bäst att fylla kraven kommer att per automatik få dessa... 17/11 fräck ide, fråga är ju bara om du ska göra en boss encounter eller dungeon hur gör du mechanicsen osv? är det lätt och bra sätt att göra coola encounters hade detta varit riktigt jävla ball, och ska jag vara helt ärlig framtidens mmo kmr nog vara något... 17/11 jupp :) 17/11 Landmaerk skulle väl vara så att de som bygger grymma saker där, skulle få sina byggnader implementerade i Next? 17/11 Låter intressant. 17/11 EQ Next kommer också att vara F2P :) 17/11
Skicka en rättelse