Någon gång nästa år släpps svenskutvecklade #Tom Clancy's the Division. Det är exklusivt för Playstation 4, Xbox One och pc, vilket medför att de inte behöver ta hänsyn till de gamla konsolernas begränsningar.

Utvecklarna #Massive Entertainment visar upp spelets motor i ett nytt filmklipp, där de förklarar lite kring de olika funktionerna. Vi kan förvänta oss sofistikerad förstörelse, olika ljuseffekter, dynamiska partiklar och mycket mer som inte ser alls särskilt dumt ut.

that was my point. 23/12 Vad är det med konsoller och denna jävla 3e persons vy? Är det någon perversitet som gör att konsollare vill stirra på rumpor i alla spel.. *suck* 23/12 It's spelled DayZ.. 23/12 Touché. Stolta ska de verkligen vara om det är som de säger och visar i videon. :) 09/12 Det som visas upp här är motorn, inte spelet, och självklart är det inte så konstigt att man visar upp grafiken för motorn snarare än hur lätt motorn är att jobba i (vilket jag hört ska vara väldigt bekvämt). De är stolta över sin spelmotor helt enkelt. 09/12 Jag blir lite orolig när man försöker marknadsföra ett spel med enbart grafik...för det ser verkligen skitbra ut! Fast jag tänker inte döma det än givetvis för det jag har sett har varit jäkligt snyggt. :p Nu att få det att se kul ut också. :D 09/12 Spelet ser riktigt bra ut men de använder sig av dynamiska shaders, det de gör är helt enkelt att få marken att se ut som om den är täckt av snö, lera, etc. Det finns inte ett lager av asfalt under snön, snön ersätter asfalten i ett läge vi kan kalla... 09/12 En konsoll-korridorsshooter? du vet inte mycket om detta spelet antar jag? då spelet är open world med RPG element som du kan lira i co-op. låter ju galet korridors skjutare över denna beskrivningen. ""The Division is an online, open world RPG experienc... 09/12 najs! Spelglädjen kommer te´bax. 08/12 ok tack då ska jag köpa det..för jag e så himla sjuk på alla pvp spel...single player eller co-op ska det vara.. 08/12
Skicka en rättelse