Vi vet knappt någonting om The Order: 1886, mer än att det är en Playstation 4-exklusiv shooter från #Ready at Dawn som utspelar sig i en steampunk-version av London. I en intervju med den tyska sajten Play3 avslöjar studiochefen Ru Weerasuriya att de inte försöker uppnå 60 fps i spelet.

Han förklarar att 60 fps må vara viktigt i fps- och fighting-spel, men att de med sin tredjepersonsvy istället prioriterar 1080p och en filmisk upplevelse med spektakulära effekter. Och för att uppnå det utan sviktande bilduppdatering satsar de alltså på 30 fps. Kolla in länkarna nedan för en första glimt av hur spelet ser ut.

Via Gamingbolt.

Sällan man gör det om utvecklaren haft i åtanke att man kör i 30FPS och ser till att spelet är anpassat därefter. Då tänker man inte på det. 10/02 Nu är vi ju bara i början av next-gen konsolernas livscykel. Med tiden kommer utvecklare möjligtvis kunna pressa ut mer performance ur konsol-lådorna. Tycker inte man ska haka upp sig på framerate så tidigt. Vi får helt enkelt se vad som komma skall. 09/02 SPEL ÄR SÅ MYCKET MERA ÄN 60fps;) 07/02 Ja jag kan hålla med om att om konsoler inte funnits så hade inte spel vart optimerade efter handkontroll i den utsträckningen som det är, åtminstone inte än. Skulle inte förvåna mig om det ändå snart skulle blivit optimerat mycket efter handkontroll... 07/02 Angående fördummade spel håller jag med dig till fullo. Det är inget som man kan skylla på konsolerna, utan det är snarare spelare med lite tålamod, fantasi eller vad det nu kan tänkas vara. Det är väl egentligen inget "fel" i det, men trist för alla... 07/02 Så länge spelet är stabilt på 30 fps så bryr jag mig inte alls i ett spel som inte är designat som en twitch-shooter. Det man vill undvika är ju plötsliga fria fps-fall samt dumma lösningar i själva spelets design. 07/02 Och jag har ägt konsol sedan 8bit. Vart ville du komma med det? "Hela den här diskussionen kan i slutändan sammanfattas med de gustibus non est disputandum (det är ingen idé för)". . . . Öhm... ingen ide för att vadå? Att du kan använda google translate... 07/02 Är låååångt ifrån samma debatt. Det var inga problem innan när konsoler fortfarande fanns, för att utvecklarna prioriterade annorlunda, men dom har lärt sig att folk vill ha nerdummade spel, så dom gör då nerdummade spel för att det säljer mer. Sen att... 07/02 Det låter lite som "guns doesn't kill people, people do."-debatten. Man kan vända på det och fråga vad som kommer först, konsolen eller konsolspelaren. En spelare kan inte köpa en konsol om det inte finns någon. Hur som helst; om utvecklare gör spel til... 07/02 Haha som jag skrev, folk är dumma. Med det sagt, inte säkert jag menar dig, men försök använda det som finns innanför pannbenet. Du har fått en hjärna för att använda den. P.S Snygg bild, när var du så ren? 07/02
Skicka en rättelse