Man kan beskriva Sonics karriär som en bergochdalbana, där vi blandar roliga och fartfyllda toppar med tråkiga partier som inte gör någon människa glad. Senast vi ägnade kvalitetstid med igelkotten var med #Sonic: Lost World som trots en del brister ändå lyckades charma undertecknad tillräckligt för att plocka fram en stabil 3/5 i betyg i vår recension. Förhoppningsvis blir Segas nya satsning ännu bättre.

Sonic Boom heter varumärket som ska bli tv-program, leksaker och spel till Wii U och 3DS. Spelen kommer innehålla höga hastigheter som Sonic-fansen är vana vid, men samtidigt erbjuda "en helt ny upplevelse" med någon typ av samarbete i fokus. Det som blivit en snackis efter avslöjandet är dock främst karaktärerna: Knuckles har gått på gym och enbart tränat överkroppen, och Sonic bär numera en scarf.

Mer information finns i Sega-bloggen.

Jag tycker också att Adventure fungerade bra, men till skillnad från Adventure som inte hade samma aspekt på hastighet i jämförelse med t.ex. det senaste Sonic Lost World. Där har de försökt att fånga den hastighet av gameplay från 2D spelen i en 3D vär... 09/02 Sonic Adventure tyckte jag fungerade bra i 3D. Man gjorde spelet till en öppen värld där man kunde springa runt och härja. Man utnyttjade även den 3:e dimensionen på ett bra sätt. Dock så tycker jag att allt 3D efter Adventure-spelen har varit skit. Gen... 07/02 Problemet jag haft med 3D-spelen är att de bara kännts som försök att porta 2D-spelens gameplay till 3D. Att man inte vågat se över konceptet från grunden. "Hur gör vi detta i 3D?" istället för "Vad funkar i 3D?". 07/02 Sonic är och kommer alltid förbli bäst i 2d-plattform. Bara min personliga åsikt... 07/02 Sonic, nu 100% mer hipster. Han var snabb innan det var coolt minsann. Edit: För övrigt verkar dom ha skapat det perfekta stereotyp teamet, lilla snubben som kan komma åt där andra inte kan, stora snubben, "mystiska" snubben samt en tjej som bara är...... 07/02 Sonic känns så ad-hoc... 07/02 Har dom inte lärt sig från de övriga 432 Sonic flopparna att Sonic är bäst när spelen kör old school 2d stilen??? Jag vill minnas att Sonic 4 var det bästa Sonic spelet sen....Sonic 3 :P 07/02 PETA borde höra av sig till Sega för djurmisshandel. https://www.youtube.com/embed/mAUY1J8KizU 07/02 I like dat concept art! hoppas resten blir bra med 07/02 Uuuäää! Dom har förstört Knuckles! =( 07/02
Skicka en rättelse