När inte Rockstar släpper GTA V till pc hjälper moddare till att stilla Los Santos-hungern.

#Rockstar jäktar sannerligen inte med att låta pc-spelarna sätta tänderna i #Grand Theft Auto V, men om sju månaders PS3- och Xbox 360-exklusivitet börjar bli outhärdlig finns en annan lösning – spela Los Santos i #GTA IV.

En ambitiös moddare har efter ett par månaders arbete släppt en första publik version av sitt försök att föra över GTA V-kartan Los Santos till pc-versionen av GTA IV. Men förvänta dig ingen finpolerad upplevelse – projektet är i sin linda och det krävs att du läser instruktionerna noga och har en gnutta flyt för att få det hela att fungera. Men som sagt, om längtan efter att bränna däck på Los Santos soldränkta gator börjar bli för svår kan det vara värt ett försök.

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Så vaddå GTA V inte FPS,? De e´de´ju visst iaf till XboxOne. =) 24/12 Att spela skjutspel på konsoll är som att försöka rita i photoshop med handkontroll. Du kan ju rita men det är sjukt frustrerande och det blir ändå bara skit av det. 24/04 Jag har GTA V till PS3 men det har blivit att man spelar GTA IV till PC istället. Vet att många klagade på bilarna i GTA IV men jag tyckte det var ett stort steg i rätt riktning och att det var tråkigt att de simplifierade och förstörde handlingen i GTA... 23/04 Jag tror att det ska vara ljudet från "motorerna" i Iron man dräkten han har på sig för att visa upp moddets värld ;) 23/04 Stor nackdel är att du måste byta mellan mus+t-bord och handkontroll, för att styra bilar med mus och tangentbord är som att sikta med handkontroll. 23/04 Det vore en skam för rockstar att inte låta världens datorer pressa på gta v, att det för alltid ska ligga och dvala i 30 fps, som *host* red dead *host*. 22/04 Vissa känner sig lite handikappade med en vanlig gamepad i händerna... personligen föredrar jag det istället för mus och tangentbord alla dagar i veckan. :) GTA-spelen tycker jag för övrigt passar utmärkt som konsolspel då de inte tillhör endast EN genr... 22/04 Inget försök till härskarteknik alls. Att du ser det där som ett försök till härskarteknik säger nog mer om dig än om mig. Det jag menade är att bara för att ett verk piratas mycket och säljer mycket (det finns korrelation mellan de två) så behöver det... 22/04 Hade de gjort en proper PC version som var optimerad och släppt det utan GFWL hade BETYDLIGT många spelare köpt det, jag köpte det endast på en 90% steam rea.. tycker inte spelet var värt mer just pga optimeringsbristen och GFWL. Om du hade köpt spelet... 22/04 Fint försök med härskartekniken där? :) Jag måste be dig utveckla hur du tänkte när du använde orden, väldigt nyfiken. 22/04
Skicka en rättelse