Trots alla år som passerat sedan lanseringen är #World of Warcraft fortfarande den stora bjässen i mmo-sammanhang. Senare i år släpps den femte expansionen #World of Warcraft: Warlords of Draenor, som tar oss till Draenor-kontinenten där nya äventyr väntar.

I ett nytt avsnitt av WoW Source berättar #Blizzard mer om expansionen. Pvp-rustningar, crowd control-problematik och mer diskuteras i filmklippet nedanför. Dessutom får vi spana in den nya pvp-zonen Ashran.

Folk som klagar om att dom har ändrat talentsystemet genom tiderna har tydligen inte förstått att det var oerhört enformigt. Alla körde nästan exakt samma builds för att det fanns mediokra talents och sedan så fanns det ''BRA'' talents. Tog man fel tale... 05/06 Tycker de tar bort litet för många färdigheter inför WoD, men de här kommentarerna om talents... det enda som det förra talent-systemet hade som var bättre var att det -såg- mer spännande ut. Valen var ju mindre även om man satte ut fler poäng. Däremot... 27/04 It takes two baby! 25/04 Are we the same person? :D 25/04 Bara det inte blir som t ex. SWTOR där alla hade en stun, en heal, en CC, en burst attack etc. Varje klass hade i stort sett samma grejer, och det var en av de större skälen till att jag slutade spela det spelet. 25/04 Suck...skriver folk fortfarande sådant här utan att skämmas? 25/04 herregud. spelar folk fortfarande den här skiten? 25/04 För att Googla fram cookiecutter builds som 99% av alla använde var ju verkligen bättre. Fanns en massa utfyllnadsskills som ingen ens använde. Försökte man gå emot strömmen så visade sig att karaktären antingen blev för vek eller inte riktigt gjorde... 25/04 Håller med! Men den förändring jag mest ser fram emot är att utrustning blir användbart i både PvE & PvP. Kommer bli grymt ;) 25/04 Jag vet inte om det var så himla fritt att välja i gamla systemet. I regel fanns det alltid en bästa build som någon på EJ räknat ut var bäst. Använde man inte den bästa så spelade man fel. Jävligt binärt om du frågar mig. Fritt fram att göra fel snarar... 25/04
Skicka en rättelse