När #THQ gick i konkurs var det #Nordic Games som köpte upp Darksiders-varumärket tillsammans med rättigheterna till #Red Faction.

– Vi är väldigt glada över affären och det innebär ett nytt kapitel för hela Nordic Games. Långsiktigt vill vi antingen samarbeta med originalkreatörerna eller de bästa möjliga utvecklarna för att arbeta fram uppföljare eller ytterligare innehåll till spelen, säger Wingefors och lovar att de kommer tänka igenom sina kommande beslut länge och väl, berättade VD Lars Wingefors i samband med affären. Sedan dess har det varit tyst om varumärket – till nu.

Joe Madureira, som var creative director hos #Vigil Games har på Facebook gått ut och meddelat att varumärket inte är dött. Faktum är att, om vi tolkar det hela rätt, kommer nyheter kring dess återkomst dyka upp inom en snar framtid.

– DS är inte dött!!! Den nya ägaren, Nordic verkar väldigt dedikerade att fortsätta serien. Hur det är med min medverkan kan jag inte berätta i nulägget. Förhoppningsvis har vi spännade nyheter kring varumärket snart, skriver Madureira.

Skicka en rättelse