Det ena Battlefield påverkar inte vad det andra gör, säger Dice-chefen.

#Battlefield: Hardline presenteras på #EA:s E3-konferens den 9 juni, men eftersom det läcker som ett såll vet alla redan allt om #Viscerals tjuv- och polis-Battlefield. Många har uppenbarligen också oroat sig för att ett nytt Battlefield kan påverka den evighetslånga buggjakten i #Battlefield 4. Men så ska inte vara fallet, bedyrar #Dice-bossen Karl Magnus Troedsson i ett färskt blogginlägg.

– Jag vill vara säker på att ni alla förstår att det faktum att vi presenterar Hardline inte på något sätt betyder att arbetet med Battlefield 4 är över. Visceral-teamet leder utvecklingen av Hardline, medan Dice-teamet fortsätter arbetet med BF4.

För Battlefield 4 väntar uppdateringar av nätkoden inom kort, likaså så kallade Community Test Enviroments vilket är en sorts testmiljö för framtida patchar som spelarna får vara med och buggjaga i.

Battlefield: Hardline har det ryktats om i flera månaders tid, och efter massiva läckor tillkännagav EA spelet häromdagen. Och lite senare kom nästa läcka – en sju minuter lång, bitvis oborstad gameplay-film som förmodligen inte alls var tänkt att visas utanför stängda dörrar. Men om knappa två veckor har det tänkta presentationsdatumet passerats och förhoppningsvis har EA något kvar att visa.

Skicka en rättelse