Under årets E3-mässa fick vi äntligen veta mer om #Far Cry 4. Bland annat fick vi stifta närmare bekantskap med den psykotiska kungen Pagan Min, samt skåda elefanter som går att använda i stridens hetta – till exempel genom att spränga dem i luften.

Den sistnämnda biten information avslöjas i en videointervju med creative director Alex Hutchinson, som också passar på att snacka vapen, multiplayer och fordon. Vill man inte avliva de majestätiska djuren går det lika bra att fylla en bil med sprängämnen, kapa bromsarna och knuffa den rakt in i fiendebasen. Spana in klippet nedan för att lära dig mer.

Äntligen ett co-op som verkligen är ett co-op! Far Cry 3 har endast hord-uppdrag som co-op, vilket suger häströv 02/07 Ja uppenbarligen eftersom jag spelar fps spel haha duh 01/07 Men människor är OK?! Sjuka människa! 01/07 Tycker jag hör sådant ganska ofta. Främst från äldre. 01/07 Du har minsann inte fel. Jag försökte förställa en teoretiskt bild framför mig. Om jag nu stod framför två helt olika varelser. Ena en sorts djur å den andre en människa. Djuren står ifred och tuggar i gräs och människan försöker få mitt huvud under sit... 01/07 OM man kan en del om den verkliga världens historia så överträffar saker som människor gjort mot andra människor och djur nästan alltid ens vildaste fantasier. De säger ofta i klippet "Crazy stuff, Crazy stuff". Det är väl det det handlar om människor... 01/07 Fattar inte riktigt människor som börjar gnälla över misshandeln av djur i TV-spel. Det finns ingen som kritiserar emot varför personer dör i spelet, hugga, slakta, spränga, tortera, misshandla båda psykiskt och fysiskt osv osv. Djur eller människor,... 01/07 Jag vet inte. Jag gillar inte riktigt att den möjligheten finns. Inte för att jag tror att folk kommer springa runt och spränga djur i verkligheten men det känns som att när en sådan funktion läggs in i ett spel så kan det skapas en syn bland människor... 01/07 Jag gillade inte funktionen i förra Far Cry så är glad att de försöker bygga om det så att jag inte behöver skjuta ihjäl djur. Men sen så ser jag det också som ett spel, vilket det är, så att andra ska få skjuta/spränga/utnyttja djur har jag ingenting... 30/06 Jaa, det kan jag hålla med om. 30/06
Skicka en rättelse