Månadslång ingame-festival kan fylla dina fickor med prylar och XP.

#Dice och #EA drar i helgen igång ett månadslångt #Battlefield 4-evenemang där spelarna kan vinna snabbare unlocks till speldatorer "massiva", ännu hemliga priser.

Namnet är Battlefest och först ut är chansen att kamma hem dubbla XP-poäng, vilket är möjligt om du spelar i helgen, den 12-13 juli. På lördagen börjar också en daglig screenshot-tävling med priser som grafikkort från AMD, gift cards på 50 dollar i Dice Store, och premiummedlemskap för BF4. Den här tävlingen pågår fram till den 13 augusti.

Som nämnts kommer det också tävlas om "massiva" priser, men vad priserna består i ska avslöjas senare. Men eftersom tre speldatorer från AMD nämns i början av informationen på tävlingssidan (och den infon nämns inte senare) kan det mycket väl vara dessa det handlar om.

Någon som spelar bf4 och har kört de senaste expansionerna? Värt ett köp och spela? 11/07 Det är bra att EA försöker köra lite skadekontroll på BF4 efter fiaskot med releasen (och tiden fram tills CTE). Jag hoppas att företaget har lärt sig av det som hände, men det är nog en lågoddsare ;) 11/07 Haha. Sicken kontrovers det blev kring mitt inlägg. Ni har båda rätt. Det är ett konstaterande med en gnutta surhet men med en vänlig gratulation. Vill inte lägga så mycket tid på BF4 som krävs för att ha någon som helst chans. 11/07 En gratulation är per definition vänlig såvida du inte blandar in sarkasm i det hela och jag hittar i alla fall inga antydningar till sarkasm i personens inlägg. Gör du? Jag befinner mig på jorden och jag utgår ifrån att även du gör det - såvida du inte... 11/07 Det säger alla, glöm inte att jag är er på spåren. En kväll hinner jag ifatt er ... Världens bästa film, världens bästa soundtrack :) 11/07 Ja jag kanske tolkade lite för mycket i hans text, men hur fan får du hans inlägget till ett konstaterande? Det var ju bara ett faktuellt uttalande om framtiden! Och vadå vänligt? Jag kan då inte läsa något om någon "vänlig gratulation", läser vi ö.h.t... 11/07 Du kan ta ditt Voight-Kampff test och köra upp det där Orions bälte inte skiner.. Jag är en människa. 11/07 Roy Batty? Jag har letat efter dig, mvh Deckard 11/07 Hur fan fick du det inlägget till att vara bittert? Det lät mer som ett konstaterande och ett vänligt gratulerande. 11/07 Bitter much? 10/07
Skicka en rättelse