Microsofts senaste systemuppdatering gör att konsolen inte kan läsa skivor.

Tidigare i veckan släppte #Microsoft en ny systemuppdatering till Xbox One men utvecklarna missade en ganska allvarlig bugg - många kan numera inte läsa sina spelskivor. Det officiella forumet har svämmat över med människor som inte kan spela och när vi testade uppdateringen på vår Xbox One drabbades vi av samma sak.

En del verkar bara ha problem med #Titanfall och #Call of Duty: Ghosts men vår konsol kan heller inte läsa #Forza 5, #Dead Rising 3 eller #Ryse: Son of Rome. Vi har också testat den lösning som beskrivs i forumet: att stänga av konsolen helt, dra ut sladden och vänta i tre minuter utan resultat. Vi har kontaktat svenska Microsoft, som är i slutfasen för att lansera konsolen i Sverige, för mer information om problemet kan tänkas vara löst.

Då undrar jag, har ni på FZ precis skaffat en ny Xbox One? Eller har ni haft en ett tag, men detta var första gången ni uppdaterade? För annars, som jag har förstått det, borde detta inte påverkat er, då Xbox One's med tidigare uppdateringar installerad... 22/08 "sönder" kan vara en varierande allvarlig skada naturligtvis, men den enda konsoll som råkat ut för storskalig stening vid en uppdatering är Wii. http://www.tomsguide.com/us/Nintendo-Wii-COnsole-Update-Bricked,news-4768.html så, tyvärr inte.. ;) 20/08 https://www.youtube.com/watch?v=bOMxiiXEwtA 20/08 +1 för awsomeness du kunde ha spicat up den med lite mer å=) 20/08 Det var längesedan man såg en sån där... Vad hette det? Skiva? Kräftskiva? http://1.bp.blogspot.com/_8otQy6VlV0Q/SwWEmR2skYI/AAAAAAAAAeg/pX6gmIbk128/s1600/0+zoidberg+scared+why.gif 20/08 Ja, så får det nog bli.... ^^ 20/08 Det där låter som snarlikt NaughtyDogs ursäkter när UC3 började strula på PS3 - endless spinning ring, console startar om och jag vet inte allt. Otur att din hårdvara gick sönder just när ju kör UC3 - det låter ju inte klokt. 20/08 .7 Ta en öl och luta dig tillbaka i soffan med fötterna högt. 20/08 Att följa dessa enkla steg borde fungera: 1. Kontrollera att det inte sitter någon skiva i boxen (vidare instruktioner i punkt 6). 2. Stäng av boxen och koppla ur alla kablar. 3. Tag med boxen ut, gärna i någon vuxens sällskap, och placera den på en bra... 20/08 lol jag köper inte in skivor bara digitala spel så för mig är det ingen fara :D 20/08
Skicka en rättelse