Dobermannhundar, arga fåglar och styltigt manus var något som fick oss gamla rävar att tappa hakan när Resident Evil gjorde entré på marknaden 1996. 18 år senare är det dags för det klassiska spelet att genomgå ännu polering för att behaga gammal som ung på PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One samt PC. Nu har den första trailern släppts.

Spelseriens pappa heter Shinji Mikami, men han sysslar med ett helt annat spel nu för tiden. #The Evil Within heter hans nya skräckprojekt och det har vi skrivit en förhandstitt på.

Gäller att stödja dem när de gör rätt, att bara whina förstör mer än vad det hjälper :) 03/09 Du ställer uppenbarligen inte särskilt stora krav iaf, måtte vara Capcoms drömkonsument :) 03/09 Mjukvaruemuleringar funkar aldrig bra, den är otroligt instabil och krashar mer än ofta bara på ljudet. Ja man kan ta sig igenom spelet med den men det är knappast en behaglig upplevelse. (Själv gjort det) Finns absolut ingen anledning att köra med skit... 03/09 Missnöje ? Du de är väldigt många inom RE-communityn har längtat efter detta i 12 år nu. Detta är verkligen vad fansen vill ha, och visst, man visa sitt missnöje men det barnsliga är bara hur många ber dem fara åt helvete som små bortskämda ungar. De... 03/09 Av att döma trailern kan du redan nu spela denna remake på din PC om du följer dessa steg: Installera Dolphin emu på din dator, ställ alla grafikinställningar på högsta, införskaffa Resident evil Remake på GC, bota upp och - Vips! Du har denna remake... 02/09 Vänta du bara, de kommer knappast sälja den här remaken för 100 kr. 02/09 Jag behåller mina minnen från originalet istället. Fasta kameror, omöjligt att gå närmar siktar, seg styrning och (faktiskt) jävligt rutten grafik för att vara en remake, gör att jag håller mig borta. Tacka vet jag kommande silent hills 02/09 Trots att det ser ut som på GameCube så blir det ett köp till PS4. Stödjer man projektet är det nog större chans att det kommer riktiga remakes på Res 2 samt 3. Detta har ännu inte gjorts. 02/09 Ja, det ser ut som Gamecube-versionen. Trodde de skulle göra ett re spel helt från scrath. Blir o köpa detta till PS4an och åter igen uppleva en utav de bästa skräckspelen i spel historien. 01/09 det är ju extremt likt gamecubeversionen. 01/09
Skicka en rättelse